Από την TV στα σκουπίδια!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑπό την TV στα σκουπίδια!Πέμπτη, Ιούλιος 31, 2014 - 15:58

Το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι «The Wall» και από τις «δακρύβρεχτες» εμφανίσεις της στα πάνελ των μεσημεριανών εκπομπών, όπου με δάκρυα στα μάτια κατηγορούσε τον κατά 28 χρόνια νεότερο σύζυγό της από την Αλβανία ότι την παντρεύτηκε για τα λεφτά της και την εγκατέλειψε. Τώρα, που τα φώτα της δημοσιότητας έσβησαν, η Ρούλα Βροχοπούλου αναζητεί φαγητό στα σκουπίδια!

Σήμερα η γνωστή τηλεπερσόνα δεν διάγει απλώς

λιτό βίο (η πολυτελής ζωή και τα χρήματα, τα οποία υποστήριζε ότι έφεραν κοντά της τον Φραν, αποτελούν για εκείνη παρελθόν), αλλά φαίνεται πως δίνει και καθημερινή μάχη για την επιβίωση. Αδιάψευστος μάρτυρας είναι ο φακός του φωτογράφου, που τη «συνέλαβε» να ψάχνει στα σκουπίδια. Στις φωτογραφίες, που έχουν κάνει τον γύρο του διαδικτύου, φαίνεται μια μαυροντυμένη γυναίκα. Εχει σκύψει πάνω από έναν κάδο απορριμάτων στη Γλυφάδα και σκαλίζει τα σκουπίδια, προφανώς ψάχνοντας να βρει κάτι για να φάει. Κρίνοντας από τον σωματότυπό της και με μια πιο προσεκτική ματιά, αντιλαμβάνεται κανείς πως πρόκειται για την πρώην αεροσυνοδό της εποχής των ριάλιτι, η οποία μετά τα τηλεοπτικά πλατό και τη δημοσιότητα ξεχάστηκε από όλους και βρέθηκε να παλεύει μόνη για να ξεπεράσει τα οικονομικά της προβλήματα.

Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα προκαλούν συναισθήματα λύπης, ωστόσο υπήρξαν και κάποιοι που έκαναν λόγο για άλλο ένα θύμα της τηλεοπτικής υποκουλτούρας των ριάλιτι. Η «Espresso» προσπάθησε επανειλημμένα να επικοινωνήσει με τη Ρούλα Βροχοπούλου, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Keywords
Τυχαία Θέματα