Ετσι το κρατάει... τούμπανο!

ΚΟΣΜΟΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑΝ ΓΙΑ ΣΤΗΘΟΣ «ΤΟΥΜΠΑΝΟ»Ετσι το κρατάει... τούμπανο!Πέμπτη, Φεβρουάριος 18, 2016 - 13:40

Το πιο κρυφό μυστικό της πίσω από τις εντυπωσιακές εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί με βαθύ ντεκολτέ αποκάλυψε... με τον πλέον «γλαφυρό» τρόπο η Κιμ Καρντάσιαν. Η 35χρονη reality star έδειξε στους ακολούθους της στο twitter τον τρόπο με τον οποίο καταφέρνει να κρατά το στήθος της στο ύψος των περιστάσεων, χωρίς τη βοήθεια σουτιέν. Ανέβασε δύο αρκετά παλιές φωτογραφίες της από την προετοιμασία της για βραδινή έξοδο, στις οποίες εμφανίζεται γυμνή από τη μέση και πάνω, με το στήθος της να συγκρατείται «ανυψωμένο» με τη βοήθεια κολλητικής ταινίας που μοιάζει με εκείνες που κλείνουμε τα δέματα.

Τέλειο ντεκολτέ στις φωτογραφίες

Το απόλυτο όπλο της ενάντια στη βαρύτητα δεν είναι έτσι τίποτε περισσότερο από δυο λωρίδες κολλητικής ταινίας. «Επρεπε να μοιραστώ μαζί σας το μυστικό μου. Είναι το μυστικό τρικ μου για να έχω τέλειο ντεκολτέ στις φωτογραφίες. Κολλάς το στήθος με ταινία και δείχνει σούπερ ανορθωμένο. Απαιτεί λίγη δουλειά, αλλά, πιστέψτε με, αξίζει τον κόπο» εξηγεί με περηφάνια η Καρντάσιαν, δίνοντας παράλληλα και τις σχετικές διευκρινίσεις για το είδος της κολλητικής ταινίας που κάνει την καλύτερη δουλειά.

«Εχω δοκιμάσει τα πάντα. Από μονωτική ταινία έως χαρτοταινία και διαπίστωσα ότι η καλύτερη είναι η ειδική υφασμάτινη αυτοκόλλητη ταινία. Κολλάει καλύτερα από όλες» προσθέτει, δείχνοντας ότι έχει αναγάγει σε επιστήμη την τέχνη της ανόρθωσης στήθους με κολλητική ταινία, όπως κάνουν εξάλλου και πολλές ακόμη σταρ του Χόλιγουντ. Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που κάποιες άστοχες κινήσεις έχουν προδώσει το μυστικό τους, άσχετα αν καμιά τους δεν το είχε παραδεχθεί δημόσια έως σήμερα. Λέγεται ότι η διαδικασία ανόρθωσης με ταινία είναι επώδυνη, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι η Καρντάσιαν δεν δείχνει στις φωτογραφίες να υποφέρει, αφού χαμογελά πονηρά στον φακό.

Keywords
Τυχαία Θέματα