Τόσκας για την απομάκρυνση Σφακιανάκη: Κρίνονται οι ικανότητες και όχι οι σχέσεις με τα ΜΜΕ

Να δικαιολογήσει την αδικαιολόγητη απόφαση για την απομάκρυνση του Μανώλη Σφακιανάκη επιχείρησε ο Νίκος Τόσκας μιλώντας στη Βουλή.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Κυριαζίδη, είπε «για τον κύριο Σφακιανάκη που έχει γίνει ντόρος, η αντίληψη της πολιτικής ηγεσίας και της ΕΛΑΣ έχει να κάνει με τις πραγματικές ικανότητες και την προσφορά

των στελεχών στην κοινωνία και όχι με βάση τις δημόσιες σχέσεις και τον χρόνο που τους προσφέρουν στα τηλεοπτικά μέσα».

Σε άλλο σημείο δε είπε ότι οι κρίσεις στα Σώματα Ασφαλείας γίνονται με κριτήρια που βασίζονται στις πραγματικές ικανότητες και «όχι με ποιους βουλευτές "πιάνουν"».

Ο τομεάρχης και βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Κυριαζίδης αφού υπενθύμισε την καταξίωση στο αστυνομικό σώμα, την κοινωνία και σε διεθνές επίπεδο που με την σκληρή εργασία του έχει κατακτήσει ο υποστράτηγος Μανώλης Σφακιανάκης χαρακτήρισε γενικά τις χθεσινές κρίσεις ως «ανοσιούργημα εκ μέρους της Κυβέρνησης, που εκδίωξε έντιμους και ικανούς αξιωματικούς από την ΕΛΑΣ, ακολουθώντας τις υποδείξεις της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ» και καυστικά κάλεσε τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Τόσκα «να προσλάβετε ανθρώπους από τα Εξάρχεια που γνωρίζουν καλύτερα το αντικείμενο…»

Υπενθυμίζεται πως η υποβάθμιση του Μανώλη Σφακιανάκη έγινε με κατεπείγον σήμα που υπογράφεται από τον νέο αρχηγό της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνο Τσουβάλα, λίγες ώρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του [Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ].

The post Τόσκας για την απομάκρυνση Σφακιανάκη: Κρίνονται οι ικανότητες και όχι οι σχέσεις με τα ΜΜΕ appeared first on KoolNews.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τόσκας, Σφακιανάκη, Κρίνονται, ΜΜΕ,toskas, sfakianaki, krinontai, mme