Εσβησε 44 κεράκια!

17:14 7/1/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΕσβησε 44 κεράκια!Πέμπτη, Ιανουάριος 7, 2016 - 17:09

Εγινε 44 ετών (!) και το γιόρτασε σαν 20άρης, με τραγούδι και χορό μέχρι τελικής πτώσης. Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Σάκης Ρουβάς με καλούς φίλους και συνεργάτες του. Ο ποπ σταρ έκανε πάρτι στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τους Onirama. Στο πλευρό του ήταν η όμορφη

σύντροφός του και μητέρα των τριών παιδιών του Κάτια Ζυγούλη, η οποία τον βοήθησε να κόψουν την τούρτα και πρωτοστάτησε στο «Happy birthday».



Η guest list ήταν πλούσια, με ονόματα από όλους τους χώρους. Ανάμεσά τους η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με τα εγγόνια της αλλά και η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία μάλιστα συναντήθηκε με τον πρώην σύζυγό της Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος ήταν επίσης καλεσμένος του Ρουβά.


Τις αποκαλύψεις για τα όσα έγιναν στο πάρτι έκαναν οι celebrities, μέσω των social media, που αναρτούσαν με ρυθμό... πολυβόλου φωτογραφίες από τη βραδιά. Ανάμεσα στα ντοκουμέντα είδαμε κι εκείνο με τον Σάκη να χορεύει και την Ελλη Κοκκίνου να τραγουδάει.
Οσο για την ηλικία του; Ο Ρουβάς «έκλεισε» τα 44, αφού είναι γεννημένος στις 5 Ιανουαρίου 1972, αλλά έσβησε το ένα και μοναδικό κεράκι της τούρτας του, η οποία είχε σχήμα σκηνής, με ηχεία και ντραμς να τη στολίζουν, και έγραφε «King of Stage».


Keywords
Τυχαία Θέματα