Χωρισμός για Ντι Κάπριο και Κέλι Ρόρμπαχ

16:11 7/1/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΧωρισμός για Ντι Κάπριο και Κέλι ΡόρμπαχΠέμπτη, Ιανουάριος 7, 2016 - 16:06

Και πάλι single βρήκε τον Λεονάρντο ντι Κάπριο (φωτό) το 2016. Ο διάσημος ηθοποιός χώρισε οριστικά από το μοντέλο σύντροφό του Κέλι Ρόρμπαχ, ύστερα από αρκετούς μήνες σχέσης, κυρίως λόγω του υπερβολικού φόρτου εργασίας και των δύο.
«Είναι πολυάσχολη περίοδος και για τους δύο. Εχουν αμφότεροι πολλές δουλειές

και ήταν δύσκολο να κρατήσουν τη σχέση τους» ανέφερε πηγή στο E!Online, τονίζοντας ότι έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και αρκετούς μήνες. «Παραμένουν φίλοι, γιατί η απόφαση ήταν κοινή. Δεν υπήρχε τρίτο πρόσωπο» διευκρινίζει διαφορετική πηγή από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού. Οι δυο τους πέρασαν την Πρωτοχρονιά χωριστά, με τον Ντι Κάπριο να διασκεδάζει με ένα τσούρμο ωραίες γυναίκες στο Σεν Μπαρτς και τη Ρόρμπαχ να βρίσκεται με την οικογένειά της.

«The Revenant»

Λίγο πριν από την έναρξη της σεζόν των κινηματογραφικών βραβείων στο Χόλιγουντ, ο Ντι Κάπριο ασχολείται με την προώθηση της ταινίας του «The Revenant», για την οποία έχει εξασφαλίσει ήδη υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαίρες και στα Βραβεία του Σωματείου Ηθοποιών, ενώ ελπίζει να του χαρίσει το πρώτο Οσκαρ της καριέρας του. Ο 41χρονος σταρ, αν και έχει υπάρξει τέσσερις φορές υποψήφιος για Οσκαρ α' και β΄ ανδρικού ρόλου, δεν έχει φύγει ποτέ με το χρυσό αγαλματίδιο.
Την ίδια στιγμή, η Κέλι Ρόρμπαχ ετοιμάζεται να αφήσει για λίγο τις πασαρέλες και να κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη, υποδυόμενη τη θρυλική ναυαγοσώστρια του «Baywatch» Σι Τζέι, στην κινηματογραφική μεταφορά της σειράς.



Keywords
Τυχαία Θέματα