Η Τζάκσον με όγκο (;) στις φωνητικές χορδές

16:19 7/1/2016 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ Τζάκσον με όγκο (;) στις φωνητικές χορδέςΠέμπτη, Ιανουάριος 7, 2016 - 16:13

«Προσευχηθείτε για μένα και την οικογένειά μου». Με αυτήν την παράκληση κλείνει η ανακοίνωση της Τζάνετ Τζάκσον (φωτό) για την αναβολή της παγκόσμιας περιοδείας της, την ώρα που φήμες την θέλουν να πάσχει από καρκίνο των φωνητικών χορδών.

Πηγές από το περιβάλλον της αποκάλυψαν στο RadarOnline ότι οι γιατροί ανακάλυψαν όγκο στις φωνητικές χορδές της 49χρονης τραγουδίστριας, με αποτέλεσμα

να πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε χειρουργική επέμβαση. Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της και οι γονείς της είναι τρομοκρατημένοι στη σκέψη ότι ο όγκος μπορεί να είναι καρκινικός, αφού κάτι τέτοιο μπορεί να σημάνει το τέλος της καριέρας της.

«Θέλω να ξέρετε πως έμαθα σήμερα από τους γιατρούς μου ότι πρέπει να χειρουργηθώ σύντομα» έγραψε πριν από μέρες η Τζάκσον στον λογαριασμό της στο twitter, προκειμένου να ενημερώσει τους φαν της ότι οι πρώτες συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας της «Unbreakable», που αναμένονταν να ξεκινήσουν στις 9 Ιανουαρίου, θα αναβληθούν τουλάχιστον έως την άνοιξη. Πρόσθεσε μάλιστα ότι η αλλαγή σχεδίων της «ραγίζει την καρδιά», ενώ διευκρίνισε πως δεν προτίθεται να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο.



Keywords
Τυχαία Θέματα