Ερωτικά βοηθήματα με ηχητικά κύματα: φέρνουν σε κορύφωση ακόμα και ανοργασμικές γυναίκες

Υπάρχουν αρκετές γυναίκες οι οποίες δυστυχώς δυσκολεύονται να έρθουν σε οργασμό. Οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι, το αποτέλεσμα όμως το ίδιο. Κάποιες από αυτές εντοπίζουν ότι το φταίξιμο οφείλεται στο σύντροφό τους ο οποίος δεν τις ικανοποιεί κάποιες άλλες στο ότι δεν γνωρίζουν καλά το σώμα τους και πως να ερεθιστούν, όλες όμως συμφώνησαν σε κάτι όταν δοκίμασαν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα ερωτικά βοηθήματα: το sex toy με ηχητικά κύματα κατάφερε να τις κάνει να φτάσουν στην κορύφωση όλες ανεξαιρέτως.

Πρόκειται για ένα ερωτικό βοήθημα το οποίο χρησιμοποιεί πιέσεις και αναρροφήσεις ενώ εφαρμόζεται με το στόμιό του ακριβώς πάνω στην κλειτορίδα και την διεγείρει έντονα και στοχευμένα με αρκετά διαφορετικά προγράμματα από τα οποία η κάθε γυναίκα μπορεί να επιλέξει αυτό που της αρέσει. Το satysfier είναι το βαρύ πυροβολικό της βιομηχανίας παραγωγής ερωτικών βοηθημάτων και όσες γυναίκες το δοκίμασαν πίνουν νερό στο όνομά του.

The post Ερωτικά βοηθήματα με ηχητικά κύματα: φέρνουν σε κορύφωση ακόμα και ανοργασμικές γυναίκες appeared first on Espresso.

Keywords
Τυχαία Θέματα