«Εργαλείο» Ανώνυμος Εταιρία!

ΚΟΣΜΟΣ«Εργαλείο» Ανώνυμος Εταιρία!Παρασκευή, Σεπτέμβριος 15, 2017 - 20:57

❱❱ Τρανσέξουαλ δεν θέλει να κάνει εγχείρηση αλλαγής φύλου, αφού το μόριό της φουσκώνει τον τραπεζικό της λογαριασμό

Το «σύνεργο» με το οποίο βγάζει χιλιάδες ευρώ και της εξασφαλίζει «επιτυχημένη καριέρα» αρνείται κατηγορηματικά να αποχωριστεί η Μία Μάφια. Αυτό δεν είναι άλλο από το πέος της, καθώς η 23χρονη Βρετανίδα είναι τρανσέξουαλ και εργάζεται ως πορνοστάρ και ως συνοδός πολυτελείας.

Η νεαρή από το Λιντς, όπως εκμυστηρεύεται στην

τηλεοπτική εκπομπή του BBC «Είναι δύσκολο να είσαι τρανσέξουαλ», δεν σκοπεύει να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αλλαγής φύλου, παρότι νιώθει γυναίκα από τα 6 της. «Χωρίς αυτό θα μείνω άφραγκη» λέει χαρακτηριστικά για το πέος της, εξηγώντας ότι οι άνδρες τής κλείνουν ραντεβού σε ξενοδοχεία για να κάνει σεξ επί πληρωμή, επειδή διαθέτει και αυτό το ανατομικό χαρακτηριστικό. Μάλιστα, η ζήτηση από τους άνδρες πελάτες της είναι τόσο μεγάλη, που αναγκάζεται να πάρει διεγερτικά χάπια για να τα βγάλει πέρα.

Η Μάφια κερδίζει 5.900 ευρώ την εβδομάδα ως συνοδός πολυτελείας, καθώς εργάζεται ασταμάτητα όλες τις ημέρες, ενώ βγάζει αρκετά χρήματα δίνοντας παραστάσεις σε νυχτερινά κέντρα και εμφανιζόμενη σε ταινίες πορνό. Εκμυστηρεύεται ότι λατρεύει να κάνει στοματικό έρωτα στους άνδρες, καθώς την κάνει «να νιώθει ασφαλής». Aλλες φορές οι πελάτες της περιμένουν από εκείνη να έχει παθητικό ρόλο στο σεξ, ενώ άλλες της ζητούν να παίξει τον ρόλο του άνδρα. Δηλώνει δε υπερήφανη για την καριέρα της ως πορνοστάρ, λέγοντας ότι νιώθει «επιτυχημένη».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα