Το απίστευτο κιτς πάρτι για τα 25 χρόνια της Ευρυδίκης στο Βεάκειο

SHOWBIZΤο απίστευτο κιτς πάρτι για τα 25 χρόνια της Ευρυδίκης στο ΒεάκειοΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 15, 2017 - 20:42

Πώς μπορεί μια συναυλία να μετατραπεί σε... MTV Music Awards και Grammy; Μα, φυσικά, αν οι καλλιτέχνιδες που συμμετέχουν τα δώσουν -στιλιστικά- όλα!

Η Ευρυδίκη, θέλοντας να γιορτάσει τα 25 χρόνια παρουσίας της στη μουσική σκηνή, μάζεψε τους φίλους της στο Βεάκειο,

για να τραγουδήσουν κομμάτια της προσωπικής της δισκογραφίας. Η οικοδέσποινα εμφανίστηκε on stage σαν την... Beyonce, φορώντας ολόσωμη φόρμα με παγιέτες και μπότες μέχρι τους μηρούς. Εκείνη, όμως, που έκλεψε -κι όχι για καλό λόγο- την παράσταση ήταν η Σοφία Βόσσου, η οποία επέλεξε δερμάτινο κολάν με κορδόνια (!), lingerie top και κάποια... μανίκια.

Δέρμα φόρεσε και η Μελίνα -κάθε φορά και πιο αγνώριστη- Ασλανίδου, η οποία σέταρε κόκκινη φούστα με αρβυλάκια -off season βέβαια- και φανελάκι των... AC/DC. Στην ομάδα του leather και η νεαρή Χάρις Σάββα, με outfit νυχτερινής πίστας. Η Ραλλία Χρηστίδου επιμένει έθνικ, αφού διάλεξε ένα μακρύ φολκλόρ φόρεμα, ενώ η Πέγκυ Ζήνα δεν λέει να ξεκολλήσει από τα μαύρα και τα... 90s. Τέλος, η Demy και η Τάμτα επιβεβαίωσαν τον τίτλο του pop idol, κάνοντας εκκεντρικές και μοντέρνες εμφανίσεις, που συζητήθηκαν.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα