«Επιστράτευσε» και τη SAS!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Επιστράτευσε» και τη SAS!Τετάρτη, Οκτώβριος 7, 2015 - 17:28

Κάποτε πέταξε ένα... παπούτσι στο κεφάλι του Ντέιβιντ Μπέκαμ στα αποδυτήρια! Κάτι που αποκαλύφθηκε την ίδια περίοδο της συνύπαρξής τους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΓΙΩΡΓΟ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ

Πλέον, με τον σερ Αλεξ Φέργκιουσον να έχει αποχωρήσει το 2013 από τον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», έπειτα από 27 χρόνια και 38 τίτλους(!), όσα βιβλία ή ντοκιμαντέρ κι αν δημοσιευτούν ή παρουσιαστούν δεν φτάνουν για να αποκαλύψουν κάθε μυστικό του. Στο νέο

ντοκιμαντέρ του BBC, με τίτλο «Τα μυστικά της επιτυχίας του σερ Αλεξ», έγινε γνωστό ότι ο Σκοτσέζος τεχνικός «πέταξε» ολόκληρη... Πολεμική Αεροπορία της Αγγλίας ώστε να τρομάξει τους παίκτες του. Ο Φέργκιουσον δήλωσε ότι «πριν από χρόνια πήγα την ομάδα σε βάση της SAS και αποφάσισα διανυκτέρευση εκεί. Ηταν φανταστικά, γιατί συναντήσαμε ανθρώπους με μεγάλη συγκέντρωση και ετοιμότητα.

»Οι παίκτες το λάτρεψαν. Σχεδόν όλοι...». Αποκαλύπτοντας πως «το βράδυ μάς πήγαν σε κρησφύγετο και στην αίθουσα των ομήρων. Πολλοί μείναμε πίσω από ένα σχοινί, και τέσσερις βρέθηκαν με το κεφάλι στο τραπέζι, σε συνθήκες ομηρίας! Σε λίγο ο χώρος γέμισε καπνό και ακούστηκαν (ψεύτικοι) πυροβολισμοί!!!

»Ενας αξιωματικός έβαλε ένα όπλο στο κεφάλι του (σ.σ.: παλαίμαχου μέσου) Πολ Ινς και ο "Ινσι" πήγε να πεθάνει από την τρομάρα του! Ηταν καταπληκτικό». Ενας από τους «ομήρους» της ομάδας ήταν και ο Ουαλός επιθετικός, και νυν βοηθός του κόουτς Λουίς φαν Χάαλ, Ράιαν Γκιγκς, ο οποίος σχολίασε το θέμα. Δηλώνοντας στην εφημερίδα «Manchester Evening News» ότι «τράβηξαν τον Ινς κι εμένα, όταν μπήκαν κάποιοι με στολές και διόπτρες νυκτός, μας φώναξαν να πέσουμε κάτω, και το κάναμε άμεσα. Ηταν μία σπουδαία εμπειρία και κάτι που κανείς μας δεν θα ξεχάσει ποτέ».

Keywords
Τυχαία Θέματα