Επέτειος γάμου σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη (video)

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και η πληθωρική σύζυγός του Αντελίνα συμπλήρωσαν 10 χρόνια γαμήλιας πορείας και το γιόρτασαν δεόντως κλεισμένοι στο σπίτι τους, παρέα με τις δυο πανέμορφες κόρες τους και το χαριτωμένο σκυλάκι τους.

Μάλιστα η γιορτή ήταν διπλή, αφού ο Χάρης είχε και τα γενέθλιά του. Ο ίδιος λοιπόν δεν παρέλειψε να ευχηθεί δημόσια στην αγαπημένη του Αντελίνα, με την οποία κατάφεραν να κερδίσουν παρέα το έπαθλο της ταξιδιωτικής εκπομπής του Star

«Globetrotters» στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, προσφέροντας έτσι 30.000 ευρώ στην Πανελλήνια Ένωση Πολυτέκνων.

Αμφότεροι επρόκειτο να ξεκινήσουν στα μέσα Μαρτίου ξεχωριστές τηλεοπτικές εκπομπές, εκείνη στον Alpha με το παιχνίδι «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι», εκείνος στον Σκάι ως οικοδεσπότης του νέου «Big Brother». Ύστερα όμως ήρθε ο κορωνοϊός και «πάγωσαν» όλα στο τηλεοπτικό τοπίο της ψυχαγωγίας.

Τόσο ο Χάρης όσο και η Αντελίνα λοιπόν μένουν σπίτι μέχρι νεωτέρας, όπως και οι περισσότεροι Έλληνες. Κάπως έτσι γιόρτασαν και την επέτειό τους, με τον Χάρη να γράφει στα social media «Αγαπημενάρα μου, ομορφιά μου, συνοδοιπόρε μου, ευτυχισμένη 10η επέτειο γάμου. Είναι ευλογία να μοιράζομαι τη ζωή μου με ένα τόσο δυναμικό, υπέροχο (και υπομονετικό) πλάσμα. Πάει η πρώτη δεκαετία!!! Σε αυτή παντρευτήκαμε δυο (!) φορές και ανανεώσαμε κι άλλη μια τους όρκους μας! Πάνω από όλα όμως αυτή η δεκαετία μάς έφερε δυο καλλονές κόρες-διαμάντια. Και το έφερε έτσι η μοίρα να το γιορτάσουμε σήμερα μόνο οι τέσσερίς μας».

View this post on Instagram

10 χρόνια σήμερα!! . . Αγαπημενάρα μου, ομορφιά μου, συνοδοιπόρε μου, ευτυχισμένη 10η επέτειο γάμου Είναι ευλογία να μοιράζομαι τη ζωή μου με ένα τόσο δυναμικό, υπέροχο (και υπομονετικό) πλάσμα. Πάει η πρώτη δεκαετία!!! Σε αυτή παντρευτήκαμε δυο (!) φορές και ανανεώσαμε κι άλλη μια τους όρκους μας! Πάνω από όλα όμως, αυτή η δεκαετία, μας έφερε δυο καλλονές κόρες-διαμάντια. Και το έφερε έτσι η μοίρα να το γιορτάσουμε σήμερα μόνο οι τέσσερις μας! . . Ανυπομονώ να δω τι θα φέρει η επόμενη . . Υγ. Έχω και γενέθλια . . #varthakouris #adelinavarthakouri #10yearanniversary #10years #weddinganniversary #birthday #mybirthday #love #family #iloveyou #thankyou

A post shared by ʜᴀʀʀʏ ᴠᴀʀᴛʜᴀᴋᴏᴜʀɪѕ (@harryvarthakouris) on Mar 26, 2020 at 3:31am PDT

The post Επέτειος γάμου σε καραντίνα λόγω κορωνοϊού για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη (video) appeared first on Espresso.

Keywords
Τυχαία Θέματα