Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στην Ιωάννα Τούνη: “Δεν θέλω μέρες που είναι να μπω στην διαδικασία να τσακωθώ…”

Το πρωί της Πέμπτης (26/3) η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε στην εκπομπή “Ευτυχείτε” το νέο βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στο κανάλι της στο Youtube. 

Η παρουσιάστρια εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της και τόνισε: ““Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι πολύ ενεργή στα social media και έχει μεγάλη απήχηση. Και έχει ένα Instagram το οποίο αισθητικά είναι ωραίο. Αυτή την περίοδο το χειρίζονται όλο λάθος. Δεν είναι απόκριες, ούτε παιχνίδι. Δεν είπαμε να κλειστούμε σε ένα σπίτι και

να μοιρολογούμε. Τρία άτομα τόσο κοντά… Είναι ένα κορίτσι που έχει απήχηση και σε νέα παιδιά. Αυτό δεν είναι το σωστό πρότυπο κατά την άποψή μου. Ούτε οι ερωτήσεις. Ας το κρατήσει το χιούμορ της για αργότερα, ας έχει χιούμορ. Ας ανεβάζει τη διάθεση με πολύ ωραίες φωτογραφίες, αλλά όλο αυτό είναι λάθος. Να είναι ο σύντροφός σου διπλά εντάξει. Αλλά το άλλο το παιδί; Νομίζω πως πρέπει να φύγει λίγο από αυτό το σεξουαλικό και να το χειριστεί λίγο διαφορετικά”!

Λίγες ώρες αργότερα, η Ιωάννα Τούνη μέσω InstaStories παρότρυνε την παρουσιάστρια του Open να δει ολόκληρο το βίντεο. Χαρακτηριστικά, έγραψε: “Σου βάζω το λινκ να κάνεις swipe up να δεις ολόκληρο το βιντεάκι που –με μεγάλη ευκολία- κράζετε στο πάνελ της εκπομπής σου. Μιας και είμαι βέβαιη πως δεν μπήκες καν στον κόπο να το δεις, πριν τοποθετηθείς δημόσια για εμένα και το περιεχόμενο του βίντεο”!

Δείτε ΕΔΩ τη δημοσίευσή της. 

Η Κατερίνα Καινούργιου είδε τη δημοσίευση της Ιωάννας Τούνη και θέλησε να της απαντήσει on air μέσω της εκπομπής της. Έτσι, το πρωί της Παρασκευής (27/3) είπε: “Ο καθένας μπορεί να ανεβάζει ό, τι θέλει στο προφίλ του. Εμείς χθες –επειδή μάλλον η Ιωάννα δεν το είδε όλο το απόσπασμα, με έκανε και mention αρκετές φορές- είπαμε απλά την άποψή μας. Εγώ μάλιστα χθες, εκφράστηκα και πολύ ωραία. Αυτό που είπα ήταν ότι μου αρέσει πάρα πολύ το προφίλ της συγκεκριμένης κοπέλας, τη βλέπω, της κάνω και like, χωρίς να την ακολουθώ. Όμως, θεώρησα πολύ λάθος στην συγκεκριμένη περίσταση να κάνει αυτό το βίντεο. Έγραψε “Μπες Κατερίνα με τους συνεργάτες σου να δείτε τι είπα”. Μπήκα και μου φάνηκαν χειρότερα. Αυτά που δείξαμε δηλαδή ήταν και τα πιο light”. Δεν θέλω μέρες που είναι να μπω στην διαδικασία να τσακωθώ με κανέναν. Δεν με αφορά καθόλου. Ο καθένας έχει το Instagram του, κάνει ό,τι θέλει στο δικό του προφίλ. Αν θέλεις τον ακολουθείς, αν δεν θέλεις δεν τον ακολουθείς. Το βίντεο αυτό σχολιάστηκε αρκετά, εμείς το βάλαμε στην εκπομπή μας, το σχολιάσαμε και μέχρι εκεί”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Διαβάστε ακόμη:

Οι “Ράδιο Αρβύλα” σατιρίζουν την Χριστίνα Μπόμπα-Δείτε το βίντεο

Νέα κόντρα; Η Ιωάννα Τούνη απαντά στα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου-“Δεν μπήκες καν στον κόπο να…” 

Ο FY ο αποψινός καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στο After Dark: Δηλώνει φουλ ερωτευμένος! 

Keywords
Τυχαία Θέματα