7 τρόποι για να φορέσεις τη ζακέτα σου αντί για μπλούζα (όπως κάνουν οι πιο stylish γυναίκες)

Η τάση που μας προκαλεί να φορέσουμε τις ζακέτες μας αντί για μπλούζες είναι ολοκαίνουρια και μας αρέσει να βλέπουμε πώς την υιοθετούν γυναίκες με στιλ σε όλο τον κόσμο ώστε να παίρνουμε ιδέες.

#1. Αν η ζακέτα σου είναι λίγο φαρδιά φόρεσέ την με ένα τζιν και βάλε το μπροστινό μέρος από μέσα ώστα να είσαι σίγουρη πως δεν θα μετακινηθεί καθώς κινείσαι.

#2. Η Hailey Bieber είναι από τις stars που έχουν λατρέψει

αυτή την τάση και είναι πολλές οι φορές που οι παπαράτσι την έχουν εντοπίσει να υιοθετεί αυτό το trend.

#3. Τις μέρες που θέλεις να βγεις έξω και έχει λίγο κρύο παραπάνω φόρεσε διπλή ζακέτα, όπως κάνει η fashionista στην παρακάτω φωτογραφία. Συνδύασε μια πιο στενή ζακέτα με μια πιο φαρδιά και είσαι έτοιμη.

#4. Το one color trend είναι ιδανικό και για αυτήν την τάση καθώς μπορείς να φορέσεις παντελόνι και ζακέτα στην ίδια απόχρωση.

#5. Η Hailey επιλέγει στενό τζιν παντελόνι και το ταιριάζει με μια φαρδιά ζακέτα που τη ρίχνει στο πλάι ώστε να αποκαλυφθεί ο ένας ώμος.

#6. Η Bella Hadid επιλέγει ζακέτα χωρίς τίποτα άλλο από μέσα και μάλιστα κουμπώνει μόνο το ένα κουμπί, ολοκληρώνοντας το look της με ένα τζιν σε άνετη γραμμή και western λευκές μπότες.

#7. Μια ζακέτα με oversized μανίκια θα δείξει πολύ cool αν τη φορέσεις σκέτη με ένα απλό τζιν και γόβες ή πέδιλα.  Αυτό το styling ζακέτας- τζιν είναι τόσο απλό που μπορείς να το κάνεις κι εσύ πανεύκολα και μάλιστα να το συνδυάσεις με ό,τι παπούτσια και αξεσουάρ θέλεις. Πρόσθεσε γυαλιά ηλίου, κοσμήματα και ζώνη στο outfit και είσαι έτοιμη!

Διαβάστε ακόμα: H Hailey Bieber μας δείχνει τι φοράει στο σπίτι της μέσα από τα βίντεο που ανεβάζει στο Tik Tok

10 γνωστές Ελληνίδες μας δείχνουν το αθλητικό τους στιλ μέσα στο σπίτι

Ποιες τάσεις επιλέγουμε φέτος από περασμένες δεκαετίες; (VIDEO)

Keywords
Τυχαία Θέματα