Ενας «ροσονέρι» στο Αιγαίο

Στο Μιλάνο επέστρεψε ο άσος της Μίλαν Ελ Σαραουί, ο οποίος μαζί με την εντυπωσιακή σύντροφό του ολοκλήρωσε τις μίνι διακοπές του στη Σαντορίνη. Το αστέρι των «ροσονέρι» πέταξε με ιδιωτικό ελικόπτερο από τη Σαντορίνη στη Μύκονο και από εκεί πήρε σχεδόν αμέσως το αεροπλάνο που τον μετέφερε στο Μιλάνο.

Στο αεροδρόμιο της Μυκόνου, παρά την ολιγόωρη στάση του, τον εντόπισε ο φωτογραφικός φακός. Ετσι, τον βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον Γιάννη Μαρτίνο, παλιό ποδοσφαιριστή ο οποίος έκανε καριέρα στα ελληνικά γήπεδα με τη

φανέλα αρκετών ομάδων (Λεβαδειακός, Ατρόμητος, Χαλκηδόνα, Αιολικός, Αγιος Νικόλαος). Απλός και φιλικός, στα λίγα λεπτά που παρέμεινε στο αεροδρόμιο της Μυκόνου ο νεαρός άσος έλεγε ότι έμεινε γοητευμένος από τις ομορφιές της Σαντορίνης αλλά και από το ελληνικό φαγητό, που του άρεσε ιδιαίτερα. Σε όσους τον πλησίασαν υποσχέθηκε ότι το επόμενο καλοκαίρι θα έρθει στη Μύκονο για να κάνει διακοπές, καθώς έχει ακούσει ότι είναι πανέμορφο νησί.

Δεν έλειψαν φυσικά και τα πειράγματα, καθώς δυο - τρεις φίλαθλοι του έλεγαν να έρθει του χρόνου στην ομάδα τους και να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά εκείνος γελώντας τους έλεγε «no, no». Αλλωστε το μέλλον του είναι συνυφασμένο με τη Μίλαν, στην οποία θα αγωνιστεί τα επόμενα χρόνια, παρά τις φήμες ότι θα έπαιρνε μεταγραφή.

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα