Έκανε στριπτίζ στην παραλιακή

14:27 6/2/2019 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΈκανε στριπτίζ στην παραλιακήΤετάρτη, Φεβρουάριος 6, 2019 - 14:26

❱❱ Απρόοπτο«show» στη Βάρκιζα • Στριπτίζ πάνω στο καπό Ι.Χ.

Περιζήτητη έχει κάνει μια νεαρή και ιδιαίτερα καλλίγραμμη γυναίκα ο αισθησιακός χορός στον οποίο επιδόθηκε... ολόγυμνη (!) πάνω στο καπό ενός αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή της Βάρκιζας, αν και η ταυτότητά της παραμένει άγνωστη.

Το βίντεο, που έχει σαρώσει στο ίντερνετ, τράβηξαν περαστικοί οι οποίοι έτυχε να απολαύσουν τη γυμνή κοπέλα να λικνίζεται σαν... επαγγελματίας στριπτιζέζ πάνω στο καπό του τζιπ που ήταν σταματημένο στην περιοχή του Ribas στην Παραλιακή, προς τέρψιν του οδηγού.

Η νεαρή καλλονή, που δείχνει να μην υπολογίζει τίποτα και κανέναν, λικνίζεται φιλήδονα, «παίζει» με το σακάκι της και τελικά ξαπλώνει στο καπό, όπου δίνει τα... ρέστα της κάνοντας «ποδήλατο» με τα πόδια της ορθάνοιχτα, αφήνοντας σε δημόσια θέα τα πιο απόκρυφα κάλλη της!

Οσοι έτυχε να περάσουν από το σημείο έμειναν με το στόμα ανοιχτό με το θράσος της, όπως -ενδεχομένως- και ο συνοδός της κοπέλας! Δύσκολα θα πίστευε κάποιος ότι συνέβη κάτι τέτοιο, αν δεν το κατέγραφε ο αδιάψευστος μάρτυρας, η... κάμερα!

Keywords
Τυχαία Θέματα