Ηλιάδη: «Με τον Σάββα τώρα δεν είμαστε μαζί»

14:07 6/2/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΕΧΩ ΧΩΡΙΣΕΙ!Ηλιάδη: «Με τον Σάββα τώρα δεν είμαστε μαζί»Τετάρτη, Φεβρουάριος 6, 2019 - 14:07

❱❱ Παραδέχτηκε αυτό που ήταν... κοινό μυστικό! «Με τον Σάββα τώρα δεν είμαστε μαζί. Ηταν μία...

... απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων» είπε η Αγγελική Ηλιάδη, μιλώντας για τη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου, στη χθεσινοβραδινή

εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μετά τα μεσάνυχτα», στον Alpha.

Οι φήμες για χωρισμό του διάσημου ζευγαριού ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2017 με αφορμή το unfollow που έκαναν ο ένας στον άλλον και όσο περνούσε ο καιρός, φούντωναν όλο και περισσότερο.

Σε αυτό βοήθησαν και η παντελής έλλειψη κοινών εμφανίσεων, η αποχή τους από τα φώτα της δημοσιότητας και το ότι κανείς από τους δύο δεν βγήκε να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει κάτι.

Τα προβλήματα που έφεραν την κρίση, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η απόσταση, αφού ο Γκέντσογλου πήρε μεταγραφή στην κροατική Χάιντουκ Σπλιτ και έλειπε από το σπίτι για μεγάλα χρονικά διαστήματα, αλλά και το βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα και των δύο.

Ωστόσο, πέρυσι τον Απρίλιο η τραγουδίστρια αποφάσισε να δώσει τέλος σε αυτά τα σενάρια με μια ανάρτησή της στο Instagram.

Ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία με εκείνον, τον γιο της από τον Μπάμπη Λαζαρίδη Μπαμπίνο και τον γιο που έχουν αποκτήσει μαζί, τον τεσσεράμισι χρόνων Βασίλη.

Λίγο νωρίτερα είχε ανεβάσει και ένα μονόπετρο, ωστόσο δεν έγινε ποτέ σαφές αν ήταν δώρο του αγαπημένου της και σήμαινε πρόταση γάμου ή κάτι άλλο. Το ζευγάρι ήταν μαζί για περισσότερο από πέντε χρόνια, αλλά δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηλιάδη, Σάββα,iliadi, savva