Εισιτήρια για γερά πορτοφόλια για το live του Μπράιαν Φέρι στο Ηρώδειο

SHOWBIZΕισιτήρια για γερά πορτοφόλια για το live του Μπράιαν Φέρι στο ΗρώδειοΠαρασκευή, Ιούλιος 20, 2018 - 21:08

❱❱ Ιδιαίτερα τσουχτερά είναι τα εισιτήρια που θα κληθούν να πληρώσουν οι φανατικοί θαυμαστές του «δανδή της ροκ», όπως τον αποκαλούν, για να παρακολουθήσουν την προγραμματισμένη για τις...

... 11 Σεπτεμβρίου στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού συναυλία του, αφού ακόμη και τα εισιτήρια

για τους ανέργους (με την απαραίτητη επίδειξη κάρτας) κοστίζουν 22 ευρώ!

Τα φθηνά... 49,50 ευρώ!

Οπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια εταιρία, τα εισιτήρια γενικής εισόδου (τα φθηνότερα δηλαδή) που αφορούν το άνω διάζωμα τιμώνται στα 49,50 ευρώ, ενώ όσο κατηφορίζει κανείς στο Ηρώδειο οι τιμές παίρνουν την... ανιούσα.

Ετσι, στο κάτω διάζωμα Β' ζώνη οι θεατές θα κληθούν να πληρώσουν 82,50 ευρώ, στην Α' ζώνη 110 ευρώ, ενώ στη διακεκριμένη ζώνη 132 ευρώ. Οσο για τους φοιτητές, όσοι επιλέξουν να δουν τον Μπράιαν Φέρι θα πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν 33 ευρώ!

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει στις 24 Ιουλίου, ενώ η συναυλία της Αθήνας προηγείται εκείνης που θα δώσει ο Βρετανός ερμηνευτής στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Δάσους, στις 13 Σεπτεμβρίου.

Ο 72χρονος τραγουδιστής επιτυχιών όπως οι «Slave to love», «The right stuff» και «Kiss and tell» έχει επισκεφθεί πολλάκις τη χώρα μας για συναυλίες.

Keywords
Αναζητήσεις
προπωληση ανεργων εισητηρια θεσνικη μπραιαν φερι
Τυχαία Θέματα