«Λονδρέζα» η Πέρι για χάρη του Μπλουμ

ΚΟΣΜΟΣ«Λονδρέζα» η Πέρι για χάρη του ΜπλουμΠαρασκευή, Ιούλιος 20, 2018 - 21:01

❱❱ Μέχρι και ήπειρο είναι διατεθειμένη να αλλάξει η Κέιτι Πέρι για να βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου της Ορλάντο Μπλουμ, καθώς ο «δεύτερος» γύρος της σχέσης τους φαίνεται ότι πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «US Weekly», η τραγουδίστρια σκέφτεται να εγκαταλείψει το Λος Aντζελες και να μετακομίσει στο Λονδίνο, την ιδιαίτερη πατρίδα του Μπλουμ. Hδη το τελευταίο διάστημα η Πέρι βρίσκεται συνεχώς

στη βρετανική πρωτεύουσα, όπου εκείνος πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Killer Joe». Η μετακόμιση, βέβαια, αναμένεται να πάρει παράταση λίγο καιρό ακόμα, καθώς η Πέρι βρίσκεται στο μέσον της παγκόσμιας περιοδείας της για την προώθηση του νέου άλμπουμ της «Witness». Επόμενοι σταθμοί της είναι η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε τον Ιανουάριο του 2016 και χώρισε σχεδόν έναν χρόνο αργότερα. Ο χωρισμός τους, όμως, διήρκεσε μόλις λίγους μήνες, καθώς τον Αύγουστο του 2017 εθεάθησαν και πάλι μαζί στη συναυλία του Εντ Σίραν. Αν και προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφή την επανασύνδεσή τους, ο φωτογραφικός φακός τούς συνέλαβε πολλές φορές μαζί το επόμενο διάστημα. Η επίσημη επιβεβαίωση της σχέσης τους ήρθε τον Απρίλιο, με την Πέρι να αφήνει να εννοηθεί σε συνεντεύξεις της ότι είναι και πάλι μαζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα