«Εφυγε» στα 92 της η Μπάρμπαρα Μπους

ΚΟΣΜΟΣ«Εφυγε» στα 92 της η Μπάρμπαρα ΜπουςΠέμπτη, Απρίλιος 19, 2018 - 17:02

❱❱ Με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ σύζυγό της να της κρατά το χέρι μέχρι την τελευταία στιγμή και τον επίσης πρώην πρόεδρο γιο της να την αποχαιρετά συγκινητικά, η Μπάρμπαρα Μπους (φωτό) έφυγε από τη ζωή την Τρίτη, σε ηλικία 92 ετών.

Δύο ημέρες νωρίτερα είχε διακόψει οικειοθελώς τη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε για να μεταφερθεί στο σπίτι της.

Η κηδεία της Μπάρμπαρα Μπους,

που είναι η μοναδική Αμερικανίδα η οποία έζησε για να δει τον σύζυγό της Τζορτζ Μπους και τον γιο της Τζορτζ Ουόκερ Μπους να εκλέγονται πρόεδροι των ΗΠΑ, θα γίνει το Σάββατο στην Επισκοπική Εκκλησία St Martin στο Χιούστον. Το «παρών» αναμένεται να δώσει και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ. Η 92χρονη θα ταφεί δίπλα στην κόρη της, Ρόμπιν, που πέθανε σε ηλικία τριών ετών έπειτα από μάχη με τη λευχαιμία, στον χώρο της Βιβλιοθήκης και του Μουσείου «Τζορτζ Χ. Ου. Μπους», στο Πανεπιστήμιο Texas A&M, στο Κόλετζ Στέισον.

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ αφήνει πίσω της τον επί 73 χρόνια σύζυγό της και 41ο πρόεδρο των ΗΠΑ Τζορτζ Μπους, τον οποίο γνώρισε σε ηλικία 16 ετών, μια κόρη, τέσσερις γιους και 17 εγγόνια. Η εγγονή της Τζένα Μπους Χέιγκερ την αποχαιρέτησε λέγοντας ότι θα της λείψει η δύναμή της, η οποία κρατούσε ενωμένη την οικογένειά τους.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα