Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του Σταματιάδη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του ΣταματιάδηΠέμπτη, Απρίλιος 19, 2018 - 16:43

❱❱ Ανησυχητικές είναι οι εξελίξεις για την υγεία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, που πυροβολήθηκε από ληστές μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας...

... καθώς η κατάστασή του θεωρείται πλέον εξαιρετικά κρίσιμη και ενδεχομένως μη αναστρέψιμη.

Ο 52χρονος πολυτραυματίας, που χαροπαλεύει εδώ και 18 ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», παρουσίασε πριν από μία περίπου εβδομάδα οίδημα στον εγκέφαλο, με τους γιατρούς

να σηκώνουν τα χέρια ψηλά.

Κι αυτό γιατί ο ασθενής δεν μπορεί να λάβει φαρμακευτική αγωγή για την αντιμετώπιση του οιδήματος εξαιτίας της νεφρικής ανεπάρκειας, που έχει οδηγήσει στην τεχνητή υποστήριξη της νεφρικής λειτουργίας του. Το εγκεφαλογράφημα στο οποίο υποβλήθηκε πριν από δύο ημέρες ο άτυχος επιχειρηματίας δεν έδειξε υποχώρηση του οιδήματος, σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς.

Νοσοκομείο

Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, που εισήχθη στο νοσοκομείο τις πρωινές ώρες της Μεγάλης Δευτέρας, είχε πυροβοληθεί από τους δράστες σχεδόν εξ επαφής στο ήπαρ και το νεφρό.

Μάλιστα, οι αδίστακτοι ληστές τού είχαν καταφέρει χτυπήματα με σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι. Ο επιχειρηματίας υποβλήθηκε σε δύο πολύωρα χειρουργεία, κατά τα οποία οι γιατροί προχώρησαν σε αφαίρεση του δεξιού νεφρού και στη συνέχεια εισήχθη στην Εντατική, όπου παραμένει διασωληνωμένος. Στο πλευρό του βρίσκονται τα συγγενικά πρόσωπά του, που προσεύχονται πλέον για ένα θαύμα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα