Με χώρισε για μια αδύνατη, τον μισώ!

Mέσα από αυτή την στήλη στο faysbook.gr με τίτλο SEX TALK θα μιλάμε για όλα τα θέματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις που όλες μας καίνε και θα φροντίζω εγώ, η Δανάη, μέσα από τις προσωπικές μου εμπειρίες και τις γνώσεις μου να βάζω τέλος στα αδιέξοδά σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να στείλετε το πρόβλημά σας με μήνυμα στη σελίδα μας στο facebook, @facebook.gr. Τα υπόλοιπα αφήστε τα πάνω μου.

Τον μισώ! Αυτό να βάλετε σαν τίτλο, γιατί διαβάζω αυτά που σας στέλνουν και πραγματικά μπράβο για αυτά που γράφετε.

Σας νιώθω κι εγώ σαν φίλες μου κορίτσια γι΄αυτό θέλησα να σας γράψω. Τον μισώ. Έκανα τα πάντα για αυτόν , παράτησα τη δουλειά μου και την πόλη μου, και πήγα να μείνω μαζί του στην Αθήνα. Βρήκα μία δουλειά που δεν μου άρεσε, άφησα την μαμά μου τις φίλες μου για να είμαι μαζί του. Του τα έδωσα όλα, ΟΛΑ! Και ποιο ήταν το ευχαριστώ του; Όταν αφέθηκα λίγο και πήρα κάποια παραπάνω κιλάκια με παράτησε για μία αδύνατη. Συγγνώμη κιόλας αλλά δεν σας είπα για μένα, είμαι η Βιβή, είμαι 26 ετών, αυτός 33, γνωριστήκαμε πριν 2 χρόνια, έρωτας τρελός και τον τελευταίο χρόνο ήρθα να μείνω μαζί του που πήρε μετάθεση στην Αθήνα. Πίστευα πως εδώ θα ξεκινούσαμε τη κοινή ζωή μας, σιγά σιγά θα παντρευόμασταν αλλά ήμουν ηλίθια. Ήμουν 62 κιλά και τώρα που έφτασα 88 με άφησε για την άλλη. Τον μισώ! Θέλω να διαγράψω τη ζωή μου μαζί του για πάντα!

Βιβή μου, θα πρέπει να ζυγίσεις ποιό έχει μεγαλύτερη βαρύτητα για σένα: το ότι άφησες τη ζωή σου πίσω στην πόλη σου ρισκάροντας για έναν άντρα ή ότι άφησες τον εαυτό σου , κουβαλάς ένα επιπρόσθετο φορτίο 26 κιλών ρισκάροντας την υγεία σου; Είναι ωραίο να νιώθουμε όμορφα με το σώμα μας και τις καμπύλες μας, αρκεί όμως αυτό να μην επιβαρύνει την υγεία μας. Από το γράμμα σου, αφαιρέσαμε όλα όσα μας έγραψες για τα θέματα υγείας που προέκυψαν, όχι μόνο γιατί πρόκειται για ιατρικό απόρρητο αλλά γιατί η στήλη μας επικεντρώνεται σε θέματα σχέσεων. Με το μέρος του μηνύματος που επιλέξαμε να δημοσιεύσουμε, ίσως να μην διαφαίνεται ότι η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Εσύ ξέρεις την αλήθεια, ξέρεις ότι υπήρξαν πολλές προσπάθειες και επισημάνσεις από τον φίλο σου, για το δικό σου το καλό. Μισείς έναν άνθρωπο που ίσως πραγματικά προσπάθησε να σου κρούσει κώδωνες κινδύνου πριν περάσεις όλα όσα περνάς. Φρόντισε να αγαπήσεις πάλι τον εαυτό σου, βρες τον εαυτό σου που τον έχεις χάσει σε αυτή την…αφιλόξενη για σένα πόλη, και θα δεις ότι και η διάθεση σου θα αλλάξει, και η υγεία σου και η ζωή σου. Και είμαι σίγουρη πως σύντομα θα μας στείλεις νέο μήνυμα με όλα τα καλά νέα σου!

Με εκτίμηση, Δανάη.

Keywords
Τυχαία Θέματα