«Εύθυμη χήρα» (Υρώ Μανέ) που εισέβαλλε στη «Μουρμούρα»

SHOWBIZ«Εύθυμη χήρα» (Υρώ Μανέ) που εισέβαλλε στη «Μουρμούρα»Πέμπτη, Ιανουάριος 29, 2015 - 18:59

Η Υρώ Μανέ αρχίζει τη «Μουρμούρα», αλλά ως Ντίνα! Μία από τις καλύτερες κωμικές ηθοποιούς της γενιάς της εισβάλλει την Τρίτη 3 Φεβρουαρίου στις 21.00 στον Alpha, στο σίριαλ που «χτυπάει» σαραντάρια στην τηλεθέαση, το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».


H

ηθοποιός θα μπει στο σπίτι του Μηνά (Αντώνης Αντωνίου) και της Βούλας (Ελένη Κοκκίδου). Πρόκειται για μία από τις πολλές εξαδέλφες του Μηνά, αλλά από τις πιο αγαπημένες του. Μόλις χήρεψε και έρχεται στην Αθήνα για να ξεφύγει από το βαρύ πένθος του χωριού. Η Βούλα και ο Μηνάς την περιμένουν τεθλιμμένη, αλλά βλέπουν μπροστά τους μια... εύθυμη χήρα.


«Μπορεί η Ντίνα να έχασε τον άντρα της, αλλά η τύχη τής χαμογέλασε. Και αυτό γιατί ο καρμίρης ο σύζυγός της λόγω της φοβερής τσιγκουνιάς του είχε αποκτήσει τεράστια περιουσία που εκείνη την αγνοούσε. Ετσι με το άνοιγμα της διαθήκης η Ντίνα έγινε ζάπλουτη! Εχει πολλά χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς και λίρες σε θυρίδες, ενώ έκανε τρομερή οικονομία και έτρωγε καθημερινά φασόλια και φακές. Με το που διαπιστώνει ότι η ζωή τής χαμογέλασε αρχίζει τα δώρα στους συγγενείς και το ευχαριστιέται με την καρδιά της. Μάλιστα δεν τρέχει ούτε ένα δάκρυ για τον σύζυγό της, καθώς πιστεύει ότι δεν την άφησε έγκυο επίτηδες για να μην ξοδέψει τα πολύτιμα χρήματά του στα παιδιά.


»Ο ρόλος της Ντίνας είναι από τους πιο καλογραμμένους που έχω πάρει στα χέρια μου και ο σκηνοθέτης Διονύσης Φερεντίνος με καθοδήγησε άψογα. Περάσαμε τόσο κεφάτα στο γύρισμα που η Ντίνα σύντομα θα επιστρέψει και πάλι στο σπίτι του ξαδέρφου της» λέει στην «Espresso» η Υρώ Μανέ.


Αν και η ηθοποιός απουσίαζε καιρό από τη μικρή οθόνη, αμέσως μπήκε στο κλίμα. «Η επιτυχία της "Μουρμούρας" οφείλεται στη διακωμώδηση της πραγματικότητας και στον αυτοσαρκασμό οικείων χαρακτήρων, αναγνωρίσιμων από την κοινωνία. Τα έξι ζευγάρια υπενθυμίζουν σε όλους μας ότι το χιούμορ, η υπομονή, η εμπιστοσύνη είναι τα όπλα για την καθημερινή τριβή των σχέσεων. Αν και εγώ πιστεύω, μέσα από τη δική μου οικογένεια, ότι το να αφήνεις τον σύντροφό σου να έχει τον δικό του χώρο για να εκφραστεί, η ελευθερία δηλαδή, είναι η "αναπνοή" σε μια σχέση. Θεωρώ ότι δεν είναι τα παιδιά που κρατούν ζωντανή τη σχέση. Οποιος κάθεται για τα παιδιά σε έναν τελειωμένο γάμο απλώς συμβιβάζεται. Και αυτό μακροπρόθεσμα το εισπράττουν αρνητικά όλοι και ιδίως τα πιτσιρίκια, που έχουν ευαίσθητες κεραίες» υποστηρίζει η Υρώ Μανέ.

Keywords
Αναζητήσεις
www video manepou
Τυχαία Θέματα