«Δραπέτες» του έρωτα!

15:10 7/8/2019 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZ«Δραπέτες» του έρωτα!Τετάρτη, Αύγουστος 7, 2019 - 15:08

❱❱ Σε Κεφαλλονιά και Ιθάκη συνέχισαν τις non stop διακοπές τους Βαλαβάνη και Βασάλος

Ερωτική απόδραση στην Κεφαλλονιά για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο. 

Το ζευγάρι, που ήρθε κοντά κατά τη διάρκεια του πρώτου «Survivor» στον Σκάι και προχώρησε σε σχέση μετά το τέλος του reality, περνάει ονειρικές διακοπές ταξιδεύοντας ανά την Ελλάδα. To high light του φετινού καλοκαιριού τους, ωστόσο, φαίνεται ότι ήταν η επίσκεψή τους στην πανέμορφη Κεφαλλονιά.

Η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος βρέθηκαν εκεί με φιλική παρέα και κατέλυσαν σε πριβέ βίλα του συγκροτήματος North Point Houses, κοντά στο κοσμοπολίτικο Φισκάρδο.

Με φόντο το απέραντο γαλάζιο, οι πρώην survivors και νυν συνεργάτες τηλεοπτικών εκπομπών φωτογραφήθηκαν στην πιο φημισμένη παραλία της Κεφαλλονιάς, τον Μύρτο, ενώ έκαναν τις βόλτες τους στη γραφική Ασσο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί έγιναν φίλοι με τον ιδιοκτήτη του καταλύματός τους, τον επιχειρηματία Χάρη Τσιμάρα, ο οποίος τους πήγε βόλτα με το σκάφος του ως την εξίσου όμορφη Ιθάκη, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Φισκάρδο.

Μαζί τους πήγε και ο σκύλος του, επιχειρηματία ονόματι Μπένι, ο οποίος είναι και δεινός κολυμβητής, με αποτέλεσμα ν' ακολουθεί τον Κωνσταντίνο στις βουτιές του.

Η Ευρυδίκη, η οποία λάτρεψε τον Μπένι, τον φωτογράφισε μαζί με τον σύντροφό της και ανέβασε το «κλικ» στο Ιnstagram γράφοντας «τ' αγόρια μου!» και... σαρώνοντας τα likes!

Keywords
Τυχαία Θέματα