Διπλή χαρά για τον «Μήτσο»

17:09 5/7/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΔιπλή χαρά για τον «Μήτσο»Πέμπτη, Ιούλιος 5, 2018 - 17:06

❱❱ Καταχειροκροτήθηκε ο Λαζόπουλος στην πρεμιέρα των «Βατράχων», ενώ δέχτηκε και πρόταση να είναι στο «τιμόνι» του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Ο θρίαμβος των «Βατράχων» έφερε στον Λάκη Λαζόπουλο και την πρόταση για την ανάληψη της καλλιτεχνικής διεύθυνσης του ΔΗΠΕΘΕ Βόλου!

Διθυραμβική υποδοχή επιφύλασσε το κοινό στη δημοφιλή αριστοφανική κωμωδία με πρωταγωνιστή

τον πιο διάσημο τηλεοπτικό «Μήτσο», που έκανε πρεμιέρα στον Βόλο την περασμένη Κυριακή, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αγαπημένος ηθοποιός δέχτηκε πρόταση να αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση του οργανισμού, την οποία σκέφτεται. Να θυμίσουμε ότι η εν λόγω παράσταση αποτελεί συμπαραγωγή των επιχειρήσεων Μαροσούλη με το ΔΗΠΕΘΕ Βόλου.



Μάλιστα, μετά την πρεμιέρα ο Λάκης Λαζόπουλος και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της παράστασης, η Σοφία Φιλιππίδου, ο Δημήτρης Πιατάς και ο Αντώνης Καφετζόπουλος, τα ήπιαν σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής, γιορτάζοντας την επιτυχία τους.

Περιοδεία

Το αριστοφανικό έργο που έχει σκηνοθετήσει εξαιρετικά ο Κώστας Φιλίππογλου αυτό το καλοκαίρι θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα, μοιράζοντας απλόχερα το γέλιο στους θεατές. Συγκεκριμένα, οι «Βάτραχοι» χθες παρουσιάστηκαν στη Βέροια, απόψε θα φιλοξενηθούν στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο της Κοζάνης, ενώ αύριο θα ανέβουν στο Υπαίθριο Θέατρο ΕΗΜ- Φρόντζου στα Ιωάννινα. Η περιοδεία θα συνεχιστεί μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα