ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Ηλίας Γκότσης

15:57 5/7/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ «Espresso» κάνει dislike!ΣΤΗ... ΣΕΝΤΡΑ: Ο Ηλίας ΓκότσηςΠέμπτη, Ιούλιος 5, 2018 - 15:56

❱❱ Ευτυχώς που τελειώνει το «Survivor» και θα ησυχάσουμε μια και καλή από τις βαρύγδουπες δηλώσεις κάποιων παικτών που περίμεναν (άκουσον, άκουσον) να μπουν σε ένα ριάλιτι επιβίωσης για να γνωρίσουν το... πραγματικό νόημα της ζωής.

Το τελευταίο κρούσμα-καμπανιά μάς ήρθε από τον 28χρονο Ηλία Γκότση, ο οποίος στο συμβούλιο αποχώρησης της Τρίτης, μπαϊλντισμένος από το κλάμα, καθώς ανησυχούσε μήπως έφευγε εκείνος

από το παιχνίδι, δήλωσε για το «Survivor»: «Αμα δεν το ζήσεις, δεν θα μάθεις και άμα δεν μάθεις, δεν θα εκτιμήσεις. Εχω εκτιμήσει πολλά που θεωρούσα δεδομένα. Δεν ήταν εύκολα εδώ μέσα και σε σχέσεις και σε συνθήκες».

Μετά τη συγκεκριμένη δήλωση τι να πούμε για το παλικάρι αυτό, που έπρεπε να μπει στο παιχνίδι με έπαθλο 100.000 ευρώ, για να εκτιμήσει ή να μάθει έννοιες όπως φιλία, ευγενής άμιλλα, ομαδικότητα, πείνα, δυσκολίες, τραυματισμοί, απλυσιά; Συγγνώμη, αλλά ώσπου να μπουν οι συμμετέχοντες στο παιχνίδι σε ποιον πλανήτη ζούσαν; Απορούμε ειλικρινά, γιατί οι περισσότεροι, όπως και ο Ηλίας Γκότσης, δήλωναν «λιοντάρια» και έτοιμοι για όλα κατά την είσοδό τους στο «Survivor».

Οτι δεν υπήρχε καμία δυσκολία που θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στον στόχο τους, ο οποίος δεν ήταν άλλος από τη νίκη και τα 100.000 ευρώ. Με άλλα λόγια, ακόμη και τα λιοντάρια μοιάζουν με... γατάκια στην παραλία του «Survivor».

Αυτό το λέμε γιατί ο Ηλίας Γκότσης άλλα είχε δηλώσει κατά την είσοδό του στο παιχνίδι on camera: «Πιστεύω ότι μπορώ να φτάσω ως το τέλος του “Survivor” γιατί είμαι πεισματάρης και δεν μου αρέσει ποτέ να χάνω»! Κι όμως, κύριε Γκότση, για εμάς χάσατε το πραγματικό νόημα του παιχνιδιού.

Ηλίας Γκότσης
Keywords
Τυχαία Θέματα