Δεν σβήνει ο έρωτας του Μιραλάς με τον Ολυμπιακό

18:38 4/1/2018 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΔεν σβήνει ο έρωτας του Μιραλάς με τον ΟλυμπιακόΠέμπτη, Ιανουάριος 4, 2018 - 18:38

Το βάρος μπορεί να έχει πέσει στο παιχνίδι με τη Λάρισα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχουν αφήσει στην τύχη τους τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την απόκτηση του Χατζισαφί, θέλουν να ενισχύσουν την επίθεσή τους. Διακαής πόθος παραμένει ο Κέβιν Μιραλάς, αν και από τον πειραϊκό σύλλογο κρατούν χαμηλά την μπάλα. «Ο Κέβιν Μιραλάς θέλει να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του, τον Ολυμπιακό, μετά την άρνηση που έζησε το περασμένο καλοκαίρι, όταν είχε προσπαθήσει και πάλι να γυρίσει» ανέφερε ιστοσελίδα που ασχολείται με τα θέματα της Εβερτον.

Ο Βέλγος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων, όμως η επιστροφή του στο μεγάλο Λιμάνι στριφογυρίζει διαρκώς. Αν τα «ζαχαρωτά» δεν ρίξουν τις απαιτήσεις τους, δύσκολα θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα» αυτήν τη μεταγραφική περίοδο. Από κει και πέρα, οι Κροάτες επανέφεραν στο προσκήνιο τον Φίλιπ Μπράνταριτς της Ριέκα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Φαίνεται ότι μία προσφορά κοντά στα 4.000.000 ευρώ θα μπορούσε να τα αλλάξει όλα». Στο στόχαστρο παραμένουν ο Λασινά Τραορέ, ο Λοΐκ Ρεμί της Λας Πάλμας, ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, που αποχωρεί από τη Νιούκασλ, αλλά και οι παλιοί γνώριμοι Τζόελ Κάμπελ (είναι δανεικός στην Μπέτις από την Αρσεναλ) και Ερνάν Πέρες, που αγωνίζεται από το 2015 στην Εσπανιόλ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα