Δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι στο ταξί του «κρυβόταν» λαχνός των 27.542.000 €!

17:13 4/1/2018 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΔεν είχε πάρει χαμπάρι ότι στο ταξί του «κρυβόταν» λαχνός των 27.542.000 €!Πέμπτη, Ιανουάριος 4, 2018 - 17:13

❱❱ Δύο ολόκληρες ημέρες χρειάστηκε να περάσουν για να συνειδητοποιήσει Αγγλος ταξιτζής ότι είχε γίνει πολυεκατομμυριούχος!

Ο 50χρονος Αμο Ριζέλι από το Γκλόστερ, που είναι πατέρας πέντε παιδιών, είναι ο μεγάλος τυχερός που κέρδισε 27.542.000 ευρώ στη βρετανική λοταρία τις 27ης Δεκεμβρίου, παρόλο που δεν έπιασε και τους έξι αριθμούς

της κλήρωσης.

Αρκετοί αποδείχθηκαν πέντε αριθμοί και η «τυχερή μπάλα», καθώς κανένας παίκτης δεν κατάφερε να πετύχει και τους έξι, με αποτέλεσμα το τζακ ποτ να περάσει στον κάτοχο της τυχερής πεντάδας. Ο Ριζέλι, που εργάζεται τόσο πολλές ώρες, ώστε πριν από τέσσερα χρόνια έπαθε έμφραγμα, δεν είχε βρει χρόνο για να ελέγξει τα δελτία του, και το τυχερό δελτίο παρέμεινε επί δύο ημέρες στο ντουλάπι του ταξί του.

Οταν έκανε την ανακάλυψη, έσπευσε να ενημερώσει τους δικούς του και να τους ανακοινώσει ότι σκοπεύει να μοιραστεί το ποσό μαζί τους. Οπως είπε, θα δώσει χρήματα στις πέντε κόρες του, στα εννέα εγγόνια του, στα τέσσερα αδέρφια του, καθώς και στην 80χρονη μητέρα του Μαρία. Για τον εαυτό του θα αγοράσει μια Ferrari, μια βίλα με πισίνα και θα κλείσει εισιτήριο για να ταξιδέψει στο Λας Βέγκας. Οπως λένε οι γείτονές του, ο Ριζέλι άξιζε αυτή τη χαρά, καθώς εργάζεται ασταμάτητα, πριν από τέσσερα χρόνια έχασε τη γυναίκα του Ντόνα από έμφραγμα, ενώ κινδύνεψε και ο ίδιος.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα