ΔΕΝ οδηγούσε ο Παντελίδης

COVER STORY«ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ»ΔΕΝ οδηγούσε ο ΠαντελίδηςΤετάρτη, Μάρτιος 16, 2016 - 15:36

Νέα μήνυση, αυτήν τη φορά σχετικά με τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, πρόκειται να καταθέσει έως το τέλος της εβδομάδας η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, ενώ ο δικηγόρος της προαναγγέλλει ανατροπές, υποστηρίζοντας ότι δεν βρισκόταν στο τιμόνι ο άτυχος τραγουδιστής. Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, καθώς έρχεται και το πόρισμα του εμπειρογνώμονα της οικογένειας μετά τον έλεγχο του μοιραίου τζιπ.

Ο δικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης

δηλώνει αποφασισμένος να λάμψει η αλήθεια και να διευκρινιστούν οι συνθήκες του τροχαίου που έκοψε το νήμα της ζωής του 32χρονου.

Μάλιστα, ρίχνει βόμβα μεγατόνων σχετικά με τις ενδείξεις ότι δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης. «Δεν υπάρχουν μόνο ενδείξεις, αλλά ισχυρές αποδείξεις. Βάσει αυτών ίσως τις επόμενες μέρες να έχουμε διαφορετική εκτίμηση για το ποιος προκάλεσε το ατύχημα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καϊμακάμης στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Star.

Ο δικηγόρος εξηγεί μάλιστα ότι αυτό μπορεί να αποδειχθεί και τεχνικά. «Φυσικά και μπορεί. Θα έπρεπε αυτός που ήταν στη θέση του συνοδηγού να έχει χτυπήματα από την πρόσκρουση του σώματος του οδηγού πάνω του. Δεν θέλω να επεκταθώ πάνω σε αυτό, δεν θέλω να προτρέξω» τόνισε και πρόσθεσε: «Δεν γνωρίζουμε τι κατέθεσε η 21χρονη Φρόσω που επέβαινε στο τζιπ. Για εμάς, η κατάθεση της 21χρονης δεν είναι το μοναδικό στοιχείο πάνω στο οποίο θα βασιστούμε».

Ο κ. Καϊμακάμης επικαλείται τα στοιχεία της τεχνικής πραγματογνωμοσύνης αλλά και τις μαρτυρίες αυτόπτη, που, όπως λέει, αλλάζουν τα δεδομένα: «Εχουμε ζητήσει από την Τροχαία του Ελληνικού να καλέσει κάποιον αυτόπτη μάρτυρα που υποστηρίζει πως ήταν ο πρώτος που παρευρέθη στο δυστύχημα, πριν μάλιστα εμφανιστεί οποιαδήποτε αρμόδια υπηρεσία, η Πυροσβεστική ή η Τροχαία».

«Καμία αμφιβολία»

Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι έως το τέλος της εβδομάδας πρόκειται να κατατεθεί και δεύτερη μήνυση εκ μέρους της οικογένειας, «η οποία θα είναι σχετική με αυτό που δημιούργησαν η κακή τοποθέτηση και η πιο κακή συντήρηση στον χώρο του δυστυχήματος», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και εξηγεί τον λόγο για τον οποίο πρόκειται να προχωρήσει σε αυτό το βήμα: «Ελέγχουμε κάθε πιθανότητα που μπορεί να βοηθήσει την οικογένεια στο να διαπιστώσει τρία πράγματα: γιατί έγινε το τροχαίο, ποιος το προκάλεσε και αν μπορούσε να αποφευχθεί. Για εμένα, για τους ειδικούς και φυσικά για την οικογένεια δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι, αν δεν ήταν ο χώρος παράνομα διαμορφωμένος, θα είχαμε διαφορετική εξέλιξη στα αποτελέσματα του δυστυχήματος. Το σίγουρο είναι ότι, αν κάποιοι ιδιώτες και το Δημόσιο έκαναν σωστά τη δουλειά τους, ίσως θα είχαμε ελαφρείς τραυματισμούς».

Θα βρεθούν αυτοί που χτύπησαν τη «θυρίδα»

Οσον αφορά την πρώτη μήνυση που έχει καταθέσει η οικογένεια Παντελίδη για την εισβολή στα προσωπικά δεδομένα (στους λογαριασμούς) του άτυχου τραγουδιστή, ο δικηγόρος Πέτρος Καϊμακάμης (φωτό) ξεκαθαρίζει ότι δεν τίθεται θέμα κλοπής μετρητών. Επισημαίνει, ωστόσο, ότι μετά και την εισαγγελική παραγγελία, θα βρεθούν σύντομα οι δράστες και όσα κατάφεραν να καρπωθούν παράνομα.

Μεταφέροντας τις επιθυμίες των συγγενών του τραγουδιστή, ο δικηγόρος αναφέρει ότι αυτό που επιζητούν είναι να μάθουν με απόλυτο τρόπο την αλήθεια για το τι ακριβώς συνέβη και ύστερα να αποσυρθούν για να θρηνήσουν το παιδί τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: «Δεν τους ένοιαζε και δεν τους νοιάζει οτιδήποτε έχει να κάνει με υλικές διεκδικήσεις. Μου λένε συνέχεια ότι τον βλέπουν στα όνειρά τους. Θέλουν να μάθουν και μετά να κλειστούν στο σπίτι να κλάψουν τον Παντελή μόνοι τους».

Keywords
Αναζητήσεις
, παντελιδης
Τυχαία Θέματα