Πανικός για τους δίδυμους

SHOWBIZΠανικός για τους δίδυμουςΤετάρτη, Μάρτιος 16, 2016 - 15:04

Το νέο ποπ συγκρότημα ray.dioS έβγαλε το πρώτο του sinlge και χαλάει κόσμο στη Θεσσαλονίκη

Είναι δίδυμοι, μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, γεννήθηκαν με διαφορά μόλις ενός λεπτού και είναι οι ray.dioS, το νέο ποπ συγκρότημα

που χαλάει κόσμο στη Θεσσαλονίκη. Τα αδέλφια Γιώργος (ο μεγαλύτερος) και Δημήτρης Λανγκλούης κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ημέρες το πρώτο single τους με τίτλο «Πάντα εδώ» (από τη Spider Music) και ήδη γνωρίζουν την αποθέωση τόσο στο διαδίκτυο όσο και στα κλαμπ της συμπρωτεύουσας! Οι δύο τριαντάρηδες παοκτζήδες έχουν τόσες ομοιότητες στην εξωτερική εμφάνισή τους, που, όπως λένε στην «Espresso», συστήνονται συνεχώς ακόμα και στους φίλους τους, που αδυνατούν να τους ξεχωρίσουν!

Εκτός από το ίδιο κούρεμα και ντύσιμο, έχουν τον ίδιο χαρακτήρα, είναι υδροχόοι στο ζώδιο, λατρεύουν τη μουσική, παίζουν κιθάρα, έχουν μεγάλη πέραση στα κορίτσια και εξηγούν από πού άντλησαν την έμπνευσή τους για το όνομα του γκρουπ, που σημαίνει «δίδυμες φωτεινές ακτίνες». «Προκύπτει από τη σύνθεση των λέξεων ray που σημαίνει ακτίνα (φως), dio (δύο) και το S που είναι το σχήμα-σύμβολο για τους δίδυμους» λέει ο Γιώργος, του οποίου το όνειρο ως έντεχνος είναι να συνεργαστεί με τον Κώστα Μακεδόνα.

«Εγώ θα ήθελα να συναντηθούμε στη σκηνή με τον Στέλιο Ρόκκο» επεμβαίνει ο ροκάς Δημήτρης Λανγκλούης, που εξηγεί ότι αν κι έχει πολλά κοινά με τον αδελφό του, τα ακούσματά τους είναι τελείως διαφορετικά. Γράφουν οι ίδιοι τη μουσική και τους στίχους των κομματιών τους και αυτή την περίοδο ετοιμάζονται πυρετωδώς για εμφανίσεις σε μεγάλο stage, μετά το Πάσχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα