Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΑΣΤΡΑΔευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015Δευτέρα, Δεκέμβριος 28, 2015 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Θα υπάρχει έντονη κινητικότητα προκειμένου να επιλύσετε ορισμένες οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά η επαγγελματική πορεία σας θα κάνει δυναμική στροφή. Το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο, αλλά πρέπει να βρείτε χρόνο και για τον εαυτό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι απαιτήσεις από τον επαγγελματικό χώρο μπορεί να σας εξαντλήσουν, ενώ οι οικογενειακές σχέσεις θα σας προβληματίσουν έντονα. Αφήστε τον σύντροφό σας να σας δείξει τα πραγματικά

συναισθήματά του. Δώστε τέλος σε σχέσεις που δεν σας καλύπτουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκινάτε τη μέρα σας απασχολούμενοι με τα αισθηματικά σας, αλλά στη συνέχεια η ενασχόλησή σας θα αφορά τη διαμόρφωση του εργασιακού χώρου. Μάθετε να ελίσσεστε και μη στενοχωριέστε αν κάποια πράγματα δεν γίνονται όπως τα θέλετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εντονη θα είναι η επικοινωνία σας με τους συνεργάτες σας. Είναι πολύ πιθανόν να σας προσφερθεί μια οικονομική ενίσχυση από άτομο που δεν περιμένατε. Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα δεν χρειάζεται να προβείτε σε ριζικές αλλαγές.

ΛΕΩΝ: Η σωστή ανταπόκριση στα επαγγελματικά καθήκοντα θα σας προετοιμάσει για τα επόμενα βήματά σας. Αξιοποιήστε σωστά τον χρόνο σας. Επιλέξτε μία άλλη μέρα για να λύσετε διαφορές με αγαπημένα πρόσωπα. Βοηθήστε αυτούς που συνήθως σας στηρίζουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η ένταση στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στο σπίτι σας θα σας κουράσει αρκετά. Θα βρεθείτε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Προστατεύστε τον εαυτό σας από κακόβουλα άτομα που σας φθονούν.

ΖΥΓΟΣ: Απ' το να ασχολείστε με ανούσια πράγματα είναι προτιμότερο να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε πιο ουσιαστικά θέματα, όπως τα οικονομικά, που αφορούν το μέλλον σας. Βγάλτε απ' το μυαλό σας μια παλιά σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις παρασκηνιακές κινήσεις και επαφές, γιατί οι αποκαλύψεις που θα γίνουν ίσως σας θίξουν στον εργασιακό τομέα. Μάθετε να αντιστέεκεστε σε άτομα που προσπαθούν να σας βάλουν σε καλούπια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξημένες θα είναι οι επαφές σας με φίλους όλο αυτό το διάστημα, αλλά η έντονη κοινωνική ζωή θα σας σπρώξει γρήγορα στη θαλπωρή του οικογενειακού χώρου. Μην έχετε ενδοιασμούς για το αν πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στη σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επαναπροσδιορίστε την οικογενειακή και επαγγελματική σας ταυτότητα, αλλά μην ξεχνάτε να κινείστε με ευελιξία στις διάφορες συζητήσεις σας. Επιλέξτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να διασκεδάσετε μαζί τους και να περάσετε όμορφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι σχέσεις και η επικοινωνία σας με άτομα του εργασιακού χώρου θα αυξηθούν, με βασικό σκοπό την επίλυση κάποιων πιεστικών οικονομικών καταστάσεων. Καλή η λογική, αλλά και το πάθος είναι απαραίτητο μερικές φορές για να προχωρήσετε στη ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ: Βρείτε νέες στρατηγικές για να προωθήσετε τα εργασιακά σχέδιά σας, μια που οι διάφορες συνεργασίες θα έχουν βοηθητικό χαρακτήρα στην υλοποίηση των στόχων σας. Οι σκέψεις σας σήμερα θα σας βοηθήσουν να τα βρείτε με τον εαυτό σας.

Keywords
Τυχαία Θέματα