Ελληνική απόβαση στο Γκστάαντ

SHOWBIZΕλληνική απόβαση στο ΓκστάαντΠαρασκευή, Δεκέμβριος 25, 2015 - 14:00

Αρωμα Ελλάδας ετοιμάζεται να πλημμυρίσει το Γκστάαντ, το διάσημο χωριό των Ελβετικών Αλπεων, το οποίο αποτελεί χειμερινό θέρετρο των πιο πλούσιων και διάσημων ανθρώπων του πλανήτη.

Και είναι ίσως η καλύτερη ευκαιρία να διαφημιστούν η χώρα μας και τα ταλέντα της στο The big pop up sale που διοργανώνεται από τις 27 έως τις 30 Δεκεμβρίου

στο Γκστάαντ για πρώτη φορά. Συγκεκριμένα, τα lobbies των ξενοδοχείων «Gstaad Palace» και «Alpine Gstaad Palace» θα φιλοξενήσουν ό,τι καλύτερο διαθέτει η Ελλάδα στον χώρο της μόδας και του κοσμήματος, με στόχο την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό.

Περισσότεροι από 80 σχεδιαστές ρούχων και κοσμημάτων -από τη διεθνή Μαίρη Κατράντζου ως τη Σήλια Κριθαριώτη και τον αδερφό της Νίκο, των 5226 homme, τη Σόφη Δελούδη, τη Στεφανία Φραγκίστα και από τους designer κοσμημάτων Mina, Ιλεάνα Μακρή, Λιάνα Βουράκη ως τους οίκους Ζολώτα, Λαλαούνη, Danelian Diamond Club, θα πάρουν μέρος στο sales που διοργανώνει το Laskaris Foundation. Ενα event το οποίο έχει τη σφραγίδα της Μαρίας Παπαθανασίου-Αρώνες (κόρη των πρώην υπουργού Γιάννη Παπαθανασίου και σύζυγος του επιχειρηματία Ερρίκου Αρώνες), η οποία με τη Δήμητρα Λαζαράτου έχουν δημιουργήσει τη δική τους εταιρία δημοσίων σχέσεων.

Πολλοί μάλιστα από τους δημιουργούς, όπως η Μπάρμπαρα Δανελιάν και η Στεφανία Φραγκίστα, θα είναι εκεί για να προωθήσουν τη δουλειά τους. Φημολογείται ότι το τριήμερο ελληνικό παζάρι στο Γκστάαντ θα ολοκληρωθεί με επίσημο φιλανθρωπικό δείπνο, στο οποίο θα τραγουδήσει live ο Αντώνης Ρέμος!

Πάντως, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο παγωμένο Γκστάαντ θα υποδεχθούν το νέο έτος αρκετοί συμπατριώτες μας, εκπρόσωποι του old money, που διαθέτουν ιδιόκτητα σαλέ, όπως η Μαριάννα Λάτση με τη μητέρα της Εριέττα και τα παιδιά της Πάρη Κασιδόκωστα, Φίλιππο και Εριέττα Κούρκουλου. Στο σαλέ του Ντίνου Γουλανδρή θα φιλοξενηθεί η οικογένεια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ενώ η Γιάννα Αγγελοπούλου και ο σύζυγός της Θεόδωρος με τα παιδιά τους θα περάσουν κάποια στιγμή και από το ιδιόκτητο σαλέ τους στο Γκστάαντ, όπως και ο εφοπλιστής Νίκος Τσάκος με τη σύζυγό του Σήλια Κριθαριώτη και τα παιδιά τους. Στο χωριό των Αλπεων θα είναι επίσης ο Κάρολος Φιξ με τη σύζυγό του Νινέττα, αλλά και η Λούλα Γουλανδρή

Keywords
Τυχαία Θέματα