Αμάρτησε για το παιδί της

ΚΟΣΜΟΣΑμάρτησε για το παιδί τηςΠαρασκευή, Δεκέμβριος 25, 2015 - 14:00

Η 20χρονη Βρετανίδα έκανε ερωτικές ταινίες για να αγοράσει το δώρο που ήθελε ο 6χρονος γιος της

Το παράπονο του γιου της πέρυσι τα Χριστούγεννα χαράχτηκε βαθιά στη μνήμη και την ψυχή της. Φέτος ήταν αποφασισμένη να προσφέρει τα πάντα στο 6χρονο αγόρι, όσο «βαρύ» κι αν θα ήταν το τίμημα που έπρεπε να

πληρώσει.

Ετσι η 20χρονη Βρετανίδα Μέγκαν Κλάρα «αμάρτησε για το παιδί της» κυριολεκτικά, αφού αποφάσισε να γίνει πορνοστάρ κατ' αποκοπή, ώστε τις φετινές γιορτές ο μικρός Αστον να έχει ό,τι επιθυμήσει. Μη έχοντας στο πλευρό της τον πατέρα του γιου της, η 20χρονη υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών, με αμοιβή 500 λίρες (δηλαδή σχεδόν 700 ευρώ) ανά ταινία, ώστε να ξεπεράσει την ανέχειά της.

Μαχαιριά στην καρδιά της νεαρής μητέρας ήταν πέρυσι το παράπονο του γιου της, επειδή δεν πήρε το ίδιο ακριβά δώρα με εκείνα που πήραν οι φίλοι του. Η Κλάρα δεν μπορούσε όμως να κάνει διαφορετικά, αφού ζούσε με ένα προνοιακό επίδομα 80 λιρών (περίπου 100 ευρώ) την εβδομάδα, οπότε τα δώρα του μικρού δεν ξεπέρασαν σε αξία τα 140 ευρώ. Γι' αυτό αποφάσισε να του προσφέρει φέτος αξέχαστα Χριστούγεννα. Και τα κατάφερε, αφού ήδη έχει διαθέσει περισσότερες από 1.500 λίρες (2.100 ευρώ), ποσό το οποίο έβγαλε κυριολεκτικά με το κορμί της.

Μεταξύ των δώρων που η 20χρονη από το Πόρτσμουθ αγόρασε στο 6χρονο αγόρι είναι ένα ποδήλατο, το οποίο ο πιτσιρικάς ζητούσε τρία χρόνια τώρα. «Ο κόσμος λέει πως είναι κακομαθημένος, αυτό όμως δεν ισχύει. Είναι ο μοναχογιός μου κι επιτέλους έχω τα χρήματα να του ψωνίσω ό,τι θελήσει» λέει η νεαρή μητέρα προσθέτοντας πως θα έκανε τα πάντα γι' αυτόν.

Εχοντας γεννήσει στα 14 της χρόνια, η Κλάρα εγκατέλειψε το σχολείο, τώρα όμως επέστρεψε σε αυτό, ώστε να χαράξει νέα πορεία στη ζωή της. Επειδή ωστόσο αυτό είναι δύσκολο, η νεαρή, που έχει ως πρότυπό της την Κέιτι Πράις, αποφάσισε να στραφεί στο πορνό. Και μοιάζει αρκετά άνετη, αφού υποστηρίζει πως αυτό που έχει σημασία είναι το γεγονός ότι ο μικρός έχει μια εξαιρετική μητέρα, ανεξάρτητα από το επάγγελμά της. Αρνείται μάλιστα να δίνει εξηγήσεις για τις αποφάσεις της. Το έκανε μια φορά ανεβάζοντας βίντεο στο διαδίκτυο και δεν σκοπεύει να το επαναλαμβάνει συνεχώς. Οσο για την καριέρα της, ελπίζει πως θα καταφέρει να γίνει διάσημη, όπως το είδωλό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα