Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

ΑΣΤΡΑΔευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015Δευτέρα, Δεκέμβριος 14, 2015 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Αποφύγετε περιττά έξοδα και σπατάλες, γιατί από εσάς εξαρτάται αν θα διασφαλιστεί το πορτοφόλι σας. Μην αφήσετε την αγοραστική μανία σας να σας βγάλει εκτός προϋπολογισμού. Θα προκληθεί έντονη δραστηριότητα στον εργασιακό χώρο, που όμως θα σας αποφέρει αρκετά οφέλη.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειές σας, κινηθείτε με αποφασιστικότητα και ορθή κρίση. Χρηματοοικονομικά θέματα θα είναι στο επίκεντρο τού ενδιαφέροντός σας. Η επιτυχημένη αντιμετώπιση θα ανοίξει νέους δρόμους στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σημαντικές

αλλαγές στην επαγγελματική ζωή θα αλλάξουν τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας. Σιγά σιγά θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και θα αρχίσετε να είστε πιο επικοινωνιακοί και πιο ζωντανοί στην καθημερινότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να κάνετε παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση. Θα χρειαστεί διακριτικότητα από την πλευρά σας για να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες. Αν συνεχίζετε να τραβάτε το σκοινί, να είστε σίγουροι ότι θα εξανεμιστεί ό,τι χτίζατε τόσο καιρό.

ΛΕΩΝ: Εστω και την τελευταία στιγμή η τύχη θα σας χαμογελά και θα σας σώζει. Ακόμα και με εκείνους που είναι αρνητικοί μαζί σας θα κάνετε θαύματα. Μετανιώστε για ό,τι δεν έχετε κάνει και όχι για ό,τι δεν μπορείτε πια να αλλάξετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν επιτρέπουν να απομακρυνθείτε. Εξαρτάται από τους δικούς σας και μόνο χειρισμούς η πορεία της σχέσης σας. Το ταίρι σας δεν φταίει σε τίποτα, αν εσείς έχετε πρόβλημα στη δουλειά σας.

ΖΥΓΟΣ: Η ψυχολογία του συντρόφου σας έχει φτιάξει και μπορείτε να περάσετε όμορφες μέρες. Αν δεν μάθετε να ακούτε, η ανασφάλειά σας θα μεγαλώσει κι άλλο. Προσέξτε τις παρορμητικές αντιδράσεις, γιατί θα δυσκολευτείτε να έχετε τον έλεγχο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι εξελίξεις φαίνεται να σας είχαν καθηλώσει σε έντονους προβληματισμούς, που με τη σειρά τους μπλόκαραν τη δυνατότητά σας να πάρετε ξεκάθαρα κάποιες αποφάσεις και να κινηθείτε σε πιο σωστές κατευθύνσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα αποκτήσετε πολύ χρήσιμα νέα δεδομένα και παρατηρήσεις, τα οποία θα σας είναι απαραίτητα για τη συνέχεια. Η μέρα δίνει τέλος σε μια ιδιαίτερα αγχωτική περίοδο και όλα δείχνουν ότι θα μπορέσετε να προωθήσετε πιο δυναμικά και θετικά τις υποθέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προσεκτικές κινήσεις σε αγοροπωλησίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τη μετέπειτα πορεία σας. Η καλή διαχείριση χρημάτων θα βοηθήσει να βάλετε τις οικονομικές υποθέσεις σας σε σωστή πορεία, ενώ στη συνέχεια θα έχετε τη δυνατότητα να επιδιώξετε μια καλύτερη επαγγελματική θέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί να σας κατακλύζουν ιδέες, αλλά, εφόσον σας λείπει η διάθεση για δράση, δεν μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε. Σαφώς είναι δύσκολο να αντέξετε τον ανταγωνισμό, όμως οι δυσκολίες είναι προσωρινές.

ΙΧΘΥΕΣ: Μην εντυπωσιαστείτε από αμφίβολες προσφορές και μην αναλωθείτε σε προστριβές με συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα. Ισως ήρθε η στιγμή να χωρίσετε τα συμφέροντά σας και απαιτείται να δείξετε διαλλακτικότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα