Χρανιώτης - Αβασκαντήρα ετοιμάζονται να βάλουν «κουλούρα» στην Τήνο

15:45 9/6/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΧρανιώτης - Αβασκαντήρα ετοιμάζονται να βάλουν «κουλούρα» στην ΤήνοΣάββατο, Ιούνιος 9, 2018 - 15:00

❱❱ Στην Τήνο, στο νησί όπου γνωρίστηκαν, θα παντρευτούν ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα!

Το ζευγάρι, που εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο ζει έναν μεγάλο έρωτα, θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου, ενώπιον Θεού και ανθρώπων, το Σάββατο 23 Ιουνίου, στο γραφικό κυκλαδονήσι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fthis.gr,

στο μυστήριο θα παραβρεθούν πολλοί φίλοι του ζευγαριού, ανάμεσά τους συνάδελφοι του ηθοποιού και πρώην συμπαίκτες του από το «Survivor», στο οποίο συμμετείχε πέρυσι και ενώ ήταν σε σχέση με την όμορφη Γεωργία. Παρ' όλα αυτά, στόχος τους είναι να κρατήσουν το χαρμόσυνο γεγονός μακριά από κάμερες και φωτογράφους, και να χαρούν τις ξεχωριστές αυτές στιγμές με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κι ενώ πριν από λίγους μήνες ο Γιώργος Χρανιώτης διερρήγνυε τα ιμάτιά του, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι δεν παντρεύεται, τα γεγονότα έρχονται να τον διαψεύσουν... Η γλυκιά σύντροφός του που του έχει κλέψει την καρδιά είναι μόλις 23 χρόνων -δηλαδή, 22 χρόνια μικρότερή του-, επαγγελματίας χορεύτρια και πολύ ερωτευμένη μαζί του, όπως λένε οι γνωρίζοντες! Τέρμα, λοιπόν, το «θα ζήσω ελεύθερο πουλί» για τον ορκισμένο εργένη, ο οποίος σε δύο βδομάδες θα χορέψει τον χορό του Ησαΐα!

Keywords
Τυχαία Θέματα