Κουζουλάθηκαν με τον Κρητικό Μάικλ Τζάκσον!

15:45 9/6/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΚουζουλάθηκαν με τον Κρητικό Μάικλ Τζάκσον!Σάββατο, Ιούνιος 9, 2018 - 15:00

❱❱ Ο δασοφύλακας και μουσικός Γιάννης Ψυλλάκης μιλάει για το video clip τού «Just μπύρες» (διασκευή του «Beat it») που έχει γίνει viral

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Τον Κρητικό... Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος έχει ξετρελάνει το διαδίκτυο με τις φωνητικές και τις χορευτικές του ικανότητες, εντόπισε η «Espresso»!

Πρόκειται για τον δασοφύλακα και μουσικό Γιάννη Ψυλλάκη, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη νέα

διαφήμιση της παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής «Καλοκαίρι στον Νότο», που έχει γίνει viral φτάνοντας μέχρι στιγμής τις 700.000 προβολές σε facebook και YouTube!

Θέλοντας να επαναλάβουν την επιτυχία των δύο προηγούμενων ετών (με το «Let's do it, Χαρίλαε» και το «Κρητικό Survivor»), οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και παρουσιαστές Γιώργος Μπαλοθιάρης και Γωγώ Βερίγου «ξαναχτύπησαν» με ένα χιουμοριστικό βιντεοκλίπ, το οποίο αρχίζει με την ξεκαρδιστική διασκευή τού πολύ γνωστού τραγουδιού του Μάικλ Τζάκσον «Beat it», αλλά με... κρητική προσέγγιση! Και αυτή τη φορά πρωταγωνιστούν υπέροχες Κρητικές γιαγιάδες ντυμένες παραδοσιακά, οι οποίες χορεύουν κάτω από τον πλάτανο του χωριού υπό τους ήχους του τραγουδιού «Just μπύρες», τσουγκρίζουν ποτήρια με ρακή παρέα με έναν... macho νεαρό και ξεκινούν... βεντέτα όταν, πάνω στον χορό, πέφτει ο δίσκος και χύνονται οι μπύρες!

Ωστόσο, από το πρώτο λεπτό κλέβει την παράσταση ο τραγουδιστής του βιντεοκλίπ Γιάννης Ψυλλάκης, ο οποίος εμφανίζεται με λευκή κάλτσα, μαύρο σκαρπίνι και κόκκινο δερμάτινο τζάκετ! Η «Espresso» έψαξε και βρήκε τον Κρητικό Μάικλ Τζάκσον, ο οποίος αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή του. Οπως είπε, γεννήθηκε στη Γερμανία αλλά κατοικεί μόνιμα με την οικογένειά του στην Κρήτη, όπου εργάζεται ως δασοφύλακας και περιστασιακά ως μουσικός τα τελευταία 30 χρόνια. Στον ελεύθερο χρόνο του ασχολείται με το υποβρύχιο ψάρεμα, τα extreme sports και κάνει βόλτες στα βουνά.

«Εχω υπηρετήσει σαν λοχίας αλεξιπτωτιστής στις ειδικές δυνάμεις και, όσο να 'ναι, θέλω να είμαι δραστήριος» εξηγεί ο κ. Ψυλλάκης, λέγοντας αμέσως μετά για τα γυρίσματα: «Αντιμετωπίσαμε διάφορες δυσκολίες με τον καιρό και αναγκαστήκαμε να παρατείνουμε τις ημέρες των γυρισμάτων. Παρ' όλα αυτά, το αποτέλεσμα μας δικαίωσε. Οταν το είδα πρώτη φορά, ένιωσα πρωτόγνωρα συναισθήματα τόσο για τα θετικά σχόλια όσο και για την ποιότητα της παραγωγής». Οπως καταλήγει, δεν θα έλεγε όχι σε μία πρόταση για να εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας: «Εχω δεχθεί κατά καιρούς διάφορες προτάσεις. Αν βρεθεί μια κατάλληλη πρόταση, δεν θα διστάσω να πω ναι»!

Αυθεντικοί

Οπως δηλώνει ο Γιώργος Μπαλοθιάρης, η ραδιοφωνική εκπομπή «Καλοκαίρι στον Νότο», που μεταδίδεται για 15η χρονιά, βγαίνει στον «αέρα» τις καθημερινές 12-2 το μεσημέρι, από τέσσερις σταθμούς που εκπέμπουν μέχρι τη Γαύδο και τα Κύθηρα.

Παράλληλα, λέει για τους ανθρώπους που συμμετέχουν στα βίντεο: «Είναι αυθεντικοί, σαν αυτούς που βλέπουμε στις παλιές ελληνικές ταινίες. Πηγαίνουμε από τις κοινωνικές δομές, όπως είναι τα ΚΑΠΗ, μέχρι τα καφενεία, και τους λέμε τι θέλουμε να κάνουμε. Στην αρχή νομίζουν πως είμαστε... εξωγήινοι! Ομως σιγά σιγά μας ανοίγουν τα σπίτια και τις καρδιές τους. Μάλιστα, υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα στα χωριά. Μας λένε για παράδειγμα ‘‘Εμείς έχουμε καλύτερα καλιτσούνια”, για να πάμε εκεί να κάνουμε γυρίσματα»!

Γιάννης ΨυλλάκηςJust μπύρεςΓιώργος ΜπαλοθιάρηςΓωγώ ΒερίγουBeat itΚαλοκαίρι στον Νότο
Keywords
Τυχαία Θέματα