Χαμός στο συνέδριο της Ν.Δ. με Onirama

ΠΟΛΙΤΙΚΗΟσα παίρνει ο άνεμοςΧαμός στο συνέδριο της Ν.Δ. με Onirama Δευτέρα, Δεκέμβριος 17, 2018 - 17:41

❱❱ Οι selfies, η αποθέωση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή, τα πειράγματα και η ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου

Aπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Μπορεί να είναι «δύσκολος καιρός για πρίγκιπες», όπως τραγούδησε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο συνέδριο της Ν.Δ., αλλά και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι σύνεδροί του το έχουν πιστέψει ότι σύντομα

θα «πριγκιπέψουν»...

«Δύσκολος καιρός για πρίγκιπες, σε λάθος εποχή γεννήθηκες» με τους Onirama λοιπόν on stage σε μια συναυλία με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, που είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν προχθές όλοι οι σύνεδροι της Ν.Δ., μια και στόχος ήταν η ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου. Ο frontman του συγκροτήματος ανεβαίνοντας στη σκηνή έδωσε μήνυμα υποστήριξης στη φιλανθρωπική οργάνωση, καλώντας τα μέλη της Ν.Δ. να συνεισφέρουν σε ειδικό κουτί που βρισκόταν στην είσοδο, όπερ και εγένετο.

Ράπτη και Μακρή

Στον χώρο του συνεδρίου πάντως έγινε χαμός με το συγκρότημα, με τους χορούς, τις selfies και τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν.

Πρώτες και καλύτερες, η Ελενα Ράπτη, βουλευτής Θεσσαλονίκης, η πρώην υπουργός Ζέττα Μακρή και η Μίκα Ιατρίδη, υποψήφια βουλευτής Δωδεκανήσων.

Οι Onirama, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που θα ηγείται του ευρωψηφοδελτίου, ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης, ο οποίος κοιτάζει καθαρά προς τη Ν.Δ., αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, για τον οποίο έγινε «της τρελής» στο συνέδριο μια και γνώρισε την αποθέωση, ήταν τα ενσταντανέ που ξεχώρισαν στο παρασκήνιο της «γαλάζιας» σύναξης.

Με πεδιλάκι στη Ζιμπάμπουε

❱❱Μακριά από χιόνια και βροχές, η πρώην υπουργός Οικονομίας Λούκα Κατσέλη φοράει το πεδιλάκι της και φωτογραφίζεται με κατοίκους της Ζιμπάμπουε!
Η Λούκα ανήκει στο Δ.Σ. του African Capacity Building Foundation (ACBF), και με αυτή την ιδιότητά της βρίσκεται, όπως είχαμε γράψει, στη Χαράρε της Ζιμπάμπουε για το ομώνυμο συνέδριο.
Ο συγκεκριμένος οργανισμός βοηθά στην ανάπτυξη της αφρικανικής ηπείρου υποστηρίζοντας δράσεις για την καλυτέρευση της ζωής των Αφρικανών πολιτών. Η πρώην υπουργός επιστρέφει όμως για να περάσει τα Χριστούγεννά της με την κόρη της Αμαλία Αρσένη.

Τετ α τετ με τον Αϊ-Βασίλη

❱❱Ακομπλεξάριστη καθώς είναι, βρήκε Αϊ-Βασίλη ψηφοφόρο της και φωτογραφήθηκε μαζί του. Ο λόγος για τη Γεωργία Γεννιά του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί που περπατούσε βολτάροντας στον Πειραιά με τον σύζυγό της Στράτο Βαφειά, να σου ο Αϊ-Βασίλης... Και σαν έτοιμη από καιρό η Γεωργία φωτογραφήθηκε μαζί του. Δεν ξέρουμε τι του ζητήσει να της φέρει για το 2019, αλλά καλό θα ήταν να τον παρακαλούσε να συνδράμει τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, που μάλλον θα χρειαστούν βοήθεια!

Η Βάνα Μπάρμπα και το παλιό ΠΑΣΟΚ

❱❱Την εποχή ΠΑΣΟΚ θυμήθηκε η Βάνα Μπάρμπα, που όλο λέει ότι δεν θέλει κι όλο στα πόδια του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται. Ακόμη, φαίνεται, δεν έχει αποφασίσει πού θα πάει...
Προχθές η ηθοποιός συμμετείχε σε εκδήλωση όπου παρουσιάστηκε η λεγόμενη χιουμοριστικά «πράσινη Βίβλος», δηλαδή ένα βιβλίο που κινείται ανάμεσα στο χιούμορ και στην πολιτική ανάλυση, με τίτλο «Παλιό ΠΑΣΟΚ - Το Ορθόδοξο. Σοσιαλιστικές Ιστορίες '80s-'90s».
Πρόκειται για μια «παλινδρόμηση της γενιάς των 80s και των 90s στα ευτυχισμένα παιδικά χρόνια», όπως χαρακτηριστικά λένε οι συγγραφείς του. Εκφράζει, λέει, την «ανάγκη της ελληνικής κοινωνίας να επιστρέψει στην ασφάλεια της ευημερίας, της ανάπτυξης και της προοπτικής. Μια πορεία προς τον πράσινο ήλιο, παρόμοια με αυτήν του Ικάρου»!
Εκεί η Βάνα μίλησε για τον έρωτα και την αγάπη στα χρόνια του Ανδρέα Παπανδρέου! Ωραίες οι αναμνήσεις, αλλά το ΠΑΣΟΚ, παιδιά, δεν υπάρχει, πάρτε το χαμπάρι. Υπάρχουν ο ΣΥΡΙΖΑ και κάτι απομεινάρια εδώ κι εκεί...

(!)

Δεν φοβήθηκε τα «πολιτικά θηρία» όταν κυβερνούσε, τα παγωμένα νερά θα φοβηθεί; Ο λόγος για τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Ο φωτογραφικός φακός του irafina τον τσάκωσε να κάνει το χειμερινό μπάνιο στη Ραφήνα το μεσημέρι του Σαββάτου.
Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο όμως αυτό για τον πρώην πρωθυπουργό, καθώς όταν βλέπεις από την αυλή σου την παραλία είναι αδύνατον ως χειμερινός κολυμβητής να της αντισταθείς ακόμη και τον μήνα Δεκέμβριο. Eτσι λοιπόν ο Κώστας Καραμανλής συνοδευόμενος από άνδρα της προσωπικής του ασφάλειας κατέβηκε στην παραλία και έκανε τα μακροβούτια του!

Keywords
Τυχαία Θέματα