Ερωτευμένοι στην Ανδρο, Μενεγάκη και Παντζόπουλος!

SHOWBIZΦώτα στο νησί και στην καρδιάΕρωτευμένοι στην Ανδρο, Μενεγάκη και Παντζόπουλος!Δευτέρα, Δεκέμβριος 17, 2018 - 14:33

❱❱ Αναψε το εορταστικό καράβι η όμορφη Ελένη

Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος cheek to cheek! «Ανδρος, αγάπη, ο άντρας μου, Χριστούγεννα,

ευτυχισμένη!» έγραψε με hashtag η παρουσιάστρια για να συνοδέψει την ανάρτησή της, δίνοντάς μας μια ιδέα πώς πέρασε το Σαββατοκύριακο.

Η ωραία Ελένη της τηλεόρασης βρέθηκε στο αγαπημένο της νησί, όπου δραστηριοποιείται ο επιχειρηματίας σύζυγός της, για να χαρίσει φως και λάμψη, αφού ήταν εκείνη που φωταγώγησε το βράδυ της Παρασκευής το χριστουγεννιάτικο καράβι στο λιμάνι της Χώρας.



«Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Τα έχω χάσει, δεν μπορείτε να φανταστείτε! Δεν είχα στο μυαλό μου το τι ακριβώς έχει ετοιμαστεί για σήμερα, ούτε μπορούσα να φανταστώ ότι θα έχω τόσο κόσμο, αλλά χαίρομαι πάρα πολύ που έστω μετά από 10 χρόνια δίνεται μια ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μαζί και μάλιστα για μια υπέροχη στιγμή για το νησί μας. Χρόνια πολλά λοιπόν σε όλους μέσα από την καρδιά μου» ήταν τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας, που βρέθηκε μπροστά σε μια λαοθάλασσα, που υπολογίζεται ότι ξεπερνούσε τα 1.000 άτομα!



Εκεί, φυσικά, ήταν ο γέροντας Ευδόκιμος -το βιβλίο με μοναστηριακές συνταγές του οποίου είχε παρουσιάσει η παρουσιάστρια τον Ιούλιο του 2017-, ο Αέτιος και ο Φιλάρετος από τη Μονή Παναχράντου, για να μαγειρέψουν ζεστή σούπα για όλο τον κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα