Χαμός για το video game-ντροπή που έφτιαξε η Sony

ΚΟΣΜΟΣΧαμός για το video game-ντροπή που έφτιαξε η SonyΔευτέρα, Δεκέμβριος 4, 2017 - 18:31

❱❱ Σάλο προκαλεί η επικείμενη κυκλοφορία video game της Sony για το PlayStation 4, εξαιτίας των σκηνών ενδοοικογενειακής βίας και παιδικής κακοποίησης που περιλαμβάνει.

Το «Detroit: Become

Human», που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2018 από τον γιαπωνέζικο κολοσσό τεχνολογίας και μπορεί ήδη να το προπαραγγείλει κάποιος, έχει προκαλέσει την αντίδραση Βρετανών βουλευτών και οργανώσεων προστασίας ανηλίκων, που ζητούν είτε την αφαίρεση των σκηνών βίας είτε την απαγόρευση της κυκλοφορίας του.

Μία από τις σκηνές που σοκάρουν δείχνει ένα κορίτσι ηλικίας 10 ετών να ουρλιάζει την ώρα που τρώει ξύλο από τον πατέρα του στο μπάνιο, ενώ σε ένα άλλο στιγμιότυπο το παιδί ανεβαίνει τρέχοντας τις σκάλες του σπιτιού, την ώρα που ο πατέρας του κραδαίνει τη ζώνη του, λέγοντάς του: «Αλις, ο μπαμπάς είναι πολύ θυμωμένος».

Η ιδρύτρια της οργάνωσης Childline Εσθερ Ράντζεν χαρακτήρισε το παιχνίδι «αρρωστημένο κι αποκρουστικό», ενώ ο βουλευτής των Tories Ντάμιαν Κόλινς δήλωσε ότι είναι λάθος η ενδοοικογενειακή βία να αποτελεί μέρος παιχνιδιού.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα