Απόπειρα αρπαγής 7χρονου!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑπόπειρα αρπαγής 7χρονου!Δευτέρα, Δεκέμβριος 4, 2017 - 16:57

❱❱ Mητέρα στην Ηλεία κατήγγειλε ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστές επιβαίνοντες σε λευκό φορτηγάκι

Από τον
ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΤΣΑΛΑ

Ακόμα μία καταγγελία για απόπειρα αρπαγής παιδιού προκαλεί πανικό στους γονείς και «πονοκέφαλο» στις αστυνομικές Αρχές.

Το νεότερο περιστατικό καταγγέλθηκε στην Ηλεία και έκανε λόγο για ένα λευκό φορτηγάκι-κλούβα, οι επιβαίνοντες του οποίου επιχείρησαν να αρπάξουν ένα παιδάκι.

Η καταγγελία αναφέρει ότι μια μητέρα περπατούσε μαζί με το 7χρονο αγοράκι της

στην άκρη της εθνικής οδού Πύργου - Αρχαίας Ολυμπίας με προορισμό ένα σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Πλατάνου.

Ξαφνικά το λευκό φορτηγάκι σταμάτησε ακριβώς δίπλα τους και η πλαϊνή πόρτα άνοιξε από έναν άνδρα που βρισκόταν στην καρότσα.

Η εμφάνιση ενός διερχόμενου αυτοκινήτου εκείνη ακριβώς τη στιγμή έκανε τον άγνωστο άνδρα να κλείσει βιαστικά τη συρόμενη πόρτα και το βαν να απομακρυνθεί με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο.

Μέσα στον τρόμο της η μητέρα πρόλαβε να προσέξει την πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και αμέσως τηλεφώνησε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρχαίας Ολυμπίας. Στους αστυνομικούς στους οποίους ανέφερε το περίεργο περιστατικό είπε πως το λευκό φορτηγάκι είχε ξένες πινακίδες κυκλοφορίας και αμέσως στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του οχήματος.

Παρά τις έρευνες, οι αστυνομικοί δεν κατάφεραν να εντοπίσουν όχημα που ταίριαζε με την περιγραφή της μητέρας, και η αγωνία παραμένει. Οι γονείς του 7χρονου ανέφεραν το περιστατικό στους δασκάλους του σχολείου, ώστε εκείνοι να ενημερώσουν τους υπόλοιπους για να είναι προσεκτικοί με τις μετακινήσεις των παιδιών τους.

Κοντά στο δημοτικό

Η συγκεκριμένη καταγγελία έρχεται αμέσως μετά την παρόμοια που δημοσιεύτηκε στην «Espresso» την προηγούμενη εβδομάδα και η οποία ανέφερε ότι ένα μαύρο αυτοκίνητο με φιμέ τζάμια προσέγγισε αγοράκι την ώρα που επέστρεφε από το δημοτικό σχολείο.

Ο Σύλλογος Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κερατέας έβγαλε μάλιστα και ανακοίνωση, με την οποία εφιστά την προσοχή στους γονείς και αναφέρει ότι ο οδηγός του οχήματος κατέβασε λίγο το τζάμι και είπε στο παιδί: «Μου είπε η μαμά σου να σε πάω σπίτι»!

Αντίστοιχα περιστατικά έχουν αναφερθεί πρόσφατα στην Κοζάνη αλλά και στην Κρήτη, με την αγωνία να κυριεύει όλο και περισσότερο γονείς μαθητών.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα