Αλβανοί στην Κρήτη τράκαραν με Έλληνες και άρχισαν να τους... μαχαιρώνουν

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑλβανοί στην Κρήτη τράκαραν με Έλληνες και άρχισαν να τους... μαχαιρώνουνΔευτέρα, Δεκέμβριος 4, 2017 - 16:49

❱❱ Εβγαλαν τα μαχαίρια ύστερα από τρακάρισμα, με μόνες φθορές στους καθρέφτες τους!

Το περιστατικό έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Μασταμπά Ηρακλείου Κρήτης και προκάλεσε αιματηρή συμπλοκή μεταξύ των Ελλήνων επιβατών του ενός αυτοκινήτου και των Αλβανών του άλλου, που είχε αποτέλεσμα τους τραυματισμούς

δύο ατόμων.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν ελαφρά σε κεντρικό δρόμο της περιοχής του Μασταμπά, χωρίς να προκληθούν σοβαρές ζημιές στα αυτοκίνητα, παρά μόνο κάποιες φθορές στους εξωτερικούς καθρέφτες.

Ομως, οι παρέες εξοργίστηκαν και κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν και άρχισαν να αλληλοβρίζονται, ενώ γρήγορα πιάστηκαν στα χέρια.

Κάποια στιγμή ορισμένοι από αυτούς έβγαλαν ακόμα και μαχαίρια κι ένας από τους Αλβανούς τραυμάτισε στον λαιμό και στην κοιλιά με το μαχαίρι του έναν 25χρονο κι έναν 24χρονο από την άλλη παρέα. Κατόπιν μπήκε στο αυτοκίνητο και έγινε καπνός μαζί με τους φίλους του, ενώ η παρέα των Ελλήνων ειδοποίησε τις Αρχές και το ΕΚΑΒ. Ασθενοφόρο έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε τους νεαρούς, τους οποίους μετέφερε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Την ίδια ώρα άνδρες της Αστυνομίας διεξάγουν έρευνες για να εντοπίσουν την παρέα των Αλβανών και να σχηματίσουν δικογραφία.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα