Μπεργκ: «Μου αρέσει που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό»

19:20 3/9/2015 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΜπεργκ: «Μου αρέσει που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό»Πέμπτη, Σεπτέμβριος 3, 2015 - 19:14

Επιβεβαίωσε τις προτάσεις που έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων για την απόκτησή του ο Μάρκους Μπεργκ.

Μιλώντας σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ο Σουηδός στράικερ αποκάλυψε ότι τουλάχιστον δύο σύλλογοι τον ζήτησαν από τον Παναθηναϊκό, που αρνήθηκε, πάντως, με κατηγορηματικό τρόπο οποιαδήποτε κουβέντα. «Υπήρξαν τουλάχιστον δύο προτάσεις τις τελευταίες ημέρες των μεταγραφών» δήλωσε στην aftonbladet.se

ο Μπεργκ, χωρίς να αποκαλύψει τα ονόματα των συλλόγων. «Εγώ δεν είχα την ευχέρεια να επιλέξω, γιατί η ομάδα απάντησε αρνητικά στις προτάσεις» είπε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας ότι είναι ικανοποιημένος από την παραμονή του στην Αθήνα και την παρουσία του στον Παναθηναϊκό. «Μου αρέσει που βρίσκομαι εκεί, και θέλω να κάνω μια καλή σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Ηταν απογοητευτικό που αποκλειστήκαμε από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά στο πρωτάθλημα έχουμε αρχίσει με νίκες» δήλωσε, ενώ, στο ερώτημα κάτω από ποιες προϋποθέσεις θα μπορούσε να εγκαταλείψει την Ελλάδα αν προέκυπτε, μελλοντικά, μια νέα πρόταση, απάντησε: «Θα πρέπει να είναι κάτι το εξαιρετικό, κάτι στο οποίο να μην μπορώ να αρνηθώ...». Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος επιθετικός (που αποκτήθηκε από το «τριφύλλι» το 2013) τον Ιανουάριο προχώρησε σε πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του (το οποίο έληγε το 2017) έως το καλοκαίρι του 2018.

Ανακοινώθηκε επίσημα η λύση του συμβολαίου του Παναγιώτη Σπυρόπουλου, ενώ συνεχίζονταν μέχρι αργά οι συζητήσεις με τον Νταβίντ Μέντες (ο Ολλανδός πιθανότατα να παραμείνει στο έμψυχο δυναμικό του «τριφυλλιού» μέχρι τον Ιανουάριο). Σε αναμονή βαριάς ποινής από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFΑ για όσα συνέβησαν στον αγώνα με την Γκαμπάλα βρίσκονται στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» απειλούνται με πρόστιμο, ίσως και με αγώνες «κεκλεισμένων των θυρών» αλλά και με επιτήρηση του συλλόγου για έναν χρόνο!

Για την ιδιαίτερη σχέση του με τους οπαδούς του «τριφυλλιού» μίλησε ο Τζιμπρίλ Σισέ («με λατρεύουν και τους λατρεύω»), λέγοντας ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει. «Οχι ως ποδοσφαιριστής, αλλά ως πρεσβευτής της ομάδας...»

Keywords
Τυχαία Θέματα