Νέα «γρανάζια» στη «μηχανή»

19:14 3/9/2015 - Πηγή: Espresso
ΑΘΛΗΤΙΚΑΝέα «γρανάζια» στη «μηχανή»Πέμπτη, Σεπτέμβριος 3, 2015 - 19:08

Η φιλική αναμέτρηση της Παρασκευής (19.00) με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (αυθημερόν το «πηγαινέλα» της αποστολής) φαίνεται ως μία «δυνατή προπόνηση», προκειμένου οι παίκτες της ΑΕΚ να μην επηρεαστούν από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Στην ουσία, όμως, πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά ματς της φετινής σεζόν!

Δεν διακυβεύονται βαθμοί ή κάποιο τρόπαιο, αλλά ο Τραϊανός Δέλλας θέλει πάση θυσία να «βάλει στο νόημα» τους Ντιέγκο Μπουονανότε και Πέτρο Μάνταλο,

τους οποίους όχι απλώς θεωρεί ως βασικότατα στελέχη, αλλά, ουσιαστικά, θα «κουμπώσει» την υπόλοιπη ομάδα γύρω τους. Ο «νάνος» μπήκε ως αλλαγή στα πρώτα δύο ματς του πρωταθλήματος, με Πλατανιά και Ξάνθη, αλλά ήταν εμφανώς ανέτοιμος, και, όσο πιο γρήγορα βρει τα πατήματά του, τόσο το καλύτερο θα είναι για την «Ενωση». Εξάλλου, ο αρχηγός του «Δικεφάλου» ακολούθησε δίχως την παραμικρή βιασύνη το πρόγραμμα της αποθεραπείας του, και, περίπου 5,5 μήνες μετά τον τραυματισμό του, είναι έτοιμος να «πάρει γεύση» από συνθήκες αγώνα. Βέβαια, πλην του φιλικού, ιδιαίτερη σημασία έχουν και οι προπονήσεις αυτών των ημερών, στις οποίες επέστρεψε και ο Μιγκέλ Κορδέρο, ο οποίος θα προσφέρει ποιοτικές λύσεις και ανταγωνισμό στους Γιόχανσον και Σιμόες.

Στα μεταγραφικά, η απόκτηση ελεύθερου επιθετικού δεν είναι δεδομένη, αλλά ο Νιγηριανός Καλού Ούτσε εξακολουθεί να απασχολεί τους ιθύνοντες της ΑΕΚ.

ΠΑΝΟΣ ΚΙΑΠΕΚΑΚΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα