Έσφαξε την αδελφή του και μετά αυτοκτόνησε

ΡΕΠΟΡΤΑΖΤο σπαραχτικό σημείωμα του δράστη: «Καλύτερα να μας φάνε τα σκουλήκια πεθαμένους, παρά να μας φάνε ζωντανούς»Έσφαξε την αδελφή του και μετά αυτοκτόνησεΠαρασκευή, Φεβρουάριος 23, 2018 - 14:36

❱❱ 65χρονος με σοβαρό πρόβλημα υγείας έβαψε τα χέρια του με αίμα! Η αρχή του τέλους έγινε πριν από μερικούς μήνες

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Η παθολογική αγάπη του για την 63χρονη αδελφή του και, κυρίως, η έγνοια του για το τι θα απογίνει το πλέον αγαπημένο του πρόσωπο όταν ο ίδιος εγκαταλείψει

τα εγκόσμια, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε, έκαναν αδελφοκτόνο έναν 65χρονο, ο οποίος στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του!

Η γειτονιά του στον Αγιο Δημήτριο, που συγκλονίστηκε το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο δράστης έσφαξε σαν αρνί την αδελφή του και στη συνέχεια έκοψε τις φλέβες του, βούρκωσε από θλίψη όταν πληροφορήθηκε τι έγραφε το σπαραχτικό σημείωμα που άφησε πίσω του εξηγώντας το δράμα που βίωναν και ήταν αιτία για την οικογενειακή τραγωδία.

Ο 65χρονος συνταξιούχος χρυσοχόος έζησε όλη του τη ζωή μαζί με την αδελφή του σε μια μονοκατοικία στη γειτονιά της οδού Πελοπίδα. Ηταν αγαπημένοι, πρόσχαροι και δεν αντιμετώπιζαν το παραμικρό οικονομικό πρόβλημα, ακόμα και μέσα στην κρίση που μαστίζει τα τελευταία χρόνια τη χώρα. Από το απόγευμα της περασμένης Τρίτης οι γείτονες έβλεπαν αναμμένα τα φώτα στο σπίτι, χωρίς όμως να υπάρχει δείγμα ζωής από τα δύο αδέλφια.

Οι κλήσεις

Η τραγωδία αποκαλύφτηκε όταν κάποιοι επιχείρησαν να μιλήσουν στα τηλέφωνα με τον 65χρονο, όμως δεν έλαβαν καμιά απάντηση στης κλήσεις τους και έτσι αποφάσισαν να καλέσουν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο το βράδυ της Τετάρτης προσπάθησαν να ανοίξουν την πόρτα, όμως δεν ήταν απλώς κλειδωμένη, αλλά και ασφαλισμένη από μέσα και μάλιστα με πύρους!

Οταν κατάφεραν να μπουν στο σπίτι, βρήκαν τον 65χρονο νεκρό σε μια καρέκλα στην κουζίνα της μονοκατοικίας με τις φλέβες στα χέρια του κομμένες, ενώ η 63χρονη αδελφή του ήταν πεσμένη στο δάπεδο μέσα σε λίμνη αίματος, με δύο τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό και στον θώρακα.

Ο 65χρονος αδελφοκτόνος και αυτόχειρας άφησε ένα σημείωμα που βρήκαν οι αστυνομικοί, στο οποίο ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Ζητώ συγγνώμη από Θεό και ανθρώπους για την πράξη μου. Δεν ήθελα να την αφήσω μόνη της σε αυτόν εδώ τον κόσμο. Δεν θα ενδιαφερόταν κανείς γι' αυτήν, όπως δεν ενδιαφέρθηκαν και για μένα, και κανείς δεν θα της προσέφερε μια χείρα βοηθείας. Αλλωστε, και εγώ στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισα κανείς δεν έδειξε το παραμικρό ενδιαφέρον. Καλύτερα να μας φάνε τα σκουλήκια πεθαμένους, παρά να μας φάνε ζωντανούς»!

Η αρχή του τέλους για την οικογενειακή τραγωδία ήλθε πριν από μερικούς μήνες, όταν ο 65χρονος συνταξιούχος εισήχθη στο χειρουργείο για σοβαρή εγχείρηση στην καρδιά του.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων για την πορεία της υγείας του, που πήρε από τους γιατρούς πριν από μερικές εβδομάδες, ήταν μάλλον απογοητευτικά.Το αποτέλεσμα ήταν ο 65χρονος να περιπέσει σε βαθιά κατάθλιψη, ενώ παράλληλα η αδελφή του εξέφραζε τους φόβους της. «Οταν θα φύγεις, εγώ τι θα απογίνω;» του έλεγε... Το κλίμα που είχε δημιουργηθεί φαίνεται τελικά πως ώθησε τον συνταξιούχο να κόψει το νήμα της ζωής της αδελφής του και να την ακολουθήσει στον άλλο κόσμο.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα