Αργυρόπουλος: Δέκα χρόνια «καθαρός» και το γιόρτασε

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑργυρόπουλος: Δέκα χρόνια «καθαρός» και το γιόρτασεΠαρασκευή, Οκτώβριος 4, 2019 - 16:35

❱❱ Ο πρώην σύζυγος της Μπακοδήμου εξομολογείται: «Δεν κάνω χρήση ουσιών»

Διαφορετικά γενέθλια για τον Δημήτρη Αργυρόπουλο. Ο πρώην κριτής του «My Style Rocks» γιόρτασε την πρώτη δεκαετία νηφαλιότητας και το ανακοίνωσε περιχαρής στο Instagram, γράφοντας κάτω από μια φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του: «Sober is the new black.

Celebrating 10 years»!

Ο 48χρονος κατάφερε να νικήσει τα πάθη του ύστερα από μακρά νοσηλεία σε κλινική αποτοξίνωσης στην Αμερική και από τότε παραμένει «καθαρός». Μιλώντας πριν από περίπου έναν χρόνο για εκείνη τη σκοτεινή περίοδο, ο πρώην σύζυγος της Μαρίας Μπακοδήμου και πατέρας των δύο παιδιών της δήλωσε με το χέρι στην καρδιά: «Δεν πίνω τίποτα, ούτε αλκοόλ, δεν κάνω καμία χρήση ουσιών. Αυτό είναι ασθένεια. Ηταν σημεία των καιρών τότε στα 80s. Ξεκινάς λίγο από εδώ, λίγο από εκεί και σιγά σιγά μπλέκεις, όπως μπλέκουν τα παιδιά» ανέφερε, προσθέτοντας: «Είναι ασθένεια αυτό. Είναι πολλές οι οικογένειες που το κρύβουν. Πρέπει να βγεις και να μιλήσεις».

Αργότερα, σε μια εξομολόγηση ψυχής στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ο γόης των media αποκάλυψε πως μπήκε στις ουσίες από τα 15-16 του. «Δεν φανταζόμουν σε αυτή την ηλικία πως θα με επηρεάσουν συναισθηματικά, ψυχικά ως άνθρωπο και σωματικά. Δεν το αντιλαμβανόμουν τότε. Το θέμα έγινε σε μένα όταν έπιασα προσωπικό πάτο. Το αποφάσισα λίγο πριν από τα 40, ήμουν 39 χρονών, σχεδόν δέκα χρόνια πριν. Η πιο δύσκολη, η πιο επίπονη εμπειρία της ζωής μου και θα την έχω πάντα μέσα μου με αγάπη» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα