Σαν τα χιόνια!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΗ πρώην «survivor» δίνει σκληρή μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας Σαν τα χιόνια!Πέμπτη, Οκτώβριος 3, 2019 - 20:40

❱❱ Η Ορθούλα Παπαδάκου στα γενέθλια της Σαμπρίνας

Η Ορθούλα Παπαδάκου επανεμφανίστηκε έπειτα από καιρό στα κοσμικά στέκια. 

Η πρώην παίκτρια του παλαιότερου ελληνικού «Survivor», η οποία έχει αποκαλύψει ότι δίνει μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας,

διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο Bodega, στην Πετρούπολη, όπου τραγουδά η καλή της φίλη Σαμπρίνα μαζί με την Ελένη Καρουσάκη και τον Γιώργο Δασκουλίδη.

Ήταν, μάλιστα, τα γενέθλια της ξανθιάς τραγουδίστριας το συγκεκριμένο βράδυ και οι συνεργάτες της από το μαγαζί τής ετοίμασαν μια πολύ όμορφη έκπληξη μαζί με την Ορθούλα. Η τελευταία ανέβηκε στην πίστα κρατώντας στα χέρια της μια τούρτα-υπερπαραγωγή με θέμα το πρόσωπο της Σαμπρίνας. 

Στη συνέχεια κάθισαν μαζί σε κεντρικό τραπέζι του κέντρου, με τη Σαμπρίνα να φοράει στο κεφάλι της ένα στέμμα. ««Ναι, ναι, νιώθω βασίλισσα! Με τόσες ευχές από εσάς, οι μισές να πραγματοποιηθούν φτάνει και περισσεύει! Το βασίλειό μας είναι να έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπούν και αγαπάμε, υγεία!» έγραψε η εορτάζουσα στα social media.

Keywords
Τυχαία Θέματα