Από... πίσω η Καζαριάν

SHOWBIZΑπό... πίσω η ΚαζαριάνΠέμπτη, Οκτώβριος 3, 2019 - 20:43

❱❱ Το μοντέλο απέφυγε τους δημοσιογράφους στην πρεμιέρα της παράστασης «Κούκλες»

Περίμεναν όλοι πώς και πώς το θεατρικό ντεμπούτο της, αλλά εκείνη μετά την πρεμιέρα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά έφυγε από την πίσω πόρτα! 

Η Ειρήνη Καζαριάν έπαιξε το βράδυ της Δευτέρας στην

παράσταση «Κούκλες» (βασίζεται σε έργο του Ιψεν), σε σκηνοθεσία Νικόλα Ανδρουλάκη, αλλά απέφυγε να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους μετά το τέλος του έργου και -όπως ακούστηκε- την κοπάνησε από την πίσω πόρτα.

Μίλησε, ωστόσο, στις κάμερες η αδελφή της Μαρία Καζαριάν: «Μου άρεσε πάρα πολύ, αν και λίγο… περίεργο το έργο. Η Ειρήνη είχε άγχος, αλλά τα πήγε καλά. Στενοχωρήθηκε πολύ λίγο στην αρχή, αλλά μετά προσγειώθηκε στη Γη και λέει “ΟΚ… θα άκουγα ούτως ή αλλιώς”» ανέφερε.

Δηλώσεις έκανε και ο αδελφός της νικήτριας του «GNTM», Οβάνες. «Το έργο ήταν τέλειο φυσικά, μου φάνηκε ωραίο κονσεπτάκι. Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω θέατρο» είπε, αποκαλύπτοντας την καλλιτεχνική... προδιάθεση της οικογένειας Καζαριάν.

Πρόσθεσε δε για την Ειρήνη: «Δεν είχε άγχος για την παράσταση, ήταν μια χαρά, όλα τέλεια! Στο σπίτι διάβαζε πιο πολύ και από εμένα που δίνω πανελλήνιες».

Keywords
Τυχαία Θέματα