Από τη Σύρο στην Πάρο για κλοπές ο αγνοούμενος της Νικολούλη

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑπό τη Σύρο στην Πάρο για κλοπές ο αγνοούμενος της ΝικολούληΤετάρτη, Φεβρουάριος 27, 2019 - 15:35

❱❱ Αφοσιωμένος στην παρανομία φαίνεται ότι είναι ο 37χρονος που έκανε διαρρήξεις στη Σύρο...

... ενώ οι δικοί του τον δήλωσαν ως αγνοούμενο και τον αναζητούσαν στην εκπομπή «Φως στο τούνελ», καθώς μετά τον εντοπισμό του... άλλαξε νησί και συνέχισε τις διαρρήξεις!

Η επόμενη στάση για «δουλειές» για τον 37χρονο διαρρήκτη ήταν η Πάρος, όπου

διέρρηξε όχι μία, αλλά τρεις φορές τα γραφεία ενός αθλητικού σωματείου αρπάζοντας χρήματα από το ταμείο!

Και αυτή τη φορά όμως δεν στάθηκε τυχερός, αφού οι αστυνομικοί του τμήματος Πάρου τον συνέλαβαν το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης ως τον δράστη των διαρρήξεων στα γραφεία του σωματείου.

Τον «τσάκωσαν»

Το ίδιο είχε συμβεί και στη Σύρο, όπου τον έκαναν τσακωτό έπειτα από διαρρήξεις που έκανε σε τέσσερις επιχειρήσεις στην Ερμούπολη το διάστημα από 13 έως 17 Φεβρουαρίου.

Μάλιστα, είχε φροντίσει να χαθούν τα ίχνη του ακόμα και από τους συγγενείς του για να αφοσιωθεί απερίσπαστος στο «γδύσιμο» επιχειρήσεων και σπιτιών στα κυκλαδονήσια!

Ομως, σε μια από τις διαρρήξεις που έκανε σε σπίτι με έναν συνεργό του «σήκωσαν» το εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο και εξαφανίστηκαν.

Ωστόσο όταν το παραβίασαν διαπίστωσαν ότι περιείχε μόνο προσωπικά αντικείμενα και ένα κινητό τηλέφωνο, που έγινε μάλιστα αιτία να εντοπιστεί το στίγμα τους!

Ωσπου να φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια, ο αμετανόητος διαρρήκτης ταξίδεψε στην Πάρο για να συνεχίσει τη δράση του, όμως και εκεί του έβαλαν χειροπέδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα