Ολονύχτιο γλέντι με... παρατράγουδα

SHOWBIZΤο πρώτο τους φιλί ως σύζυγοι μοιράστηκαν με τους followers τους ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι ΜπάλντουινΟλονύχτιο γλέντι με... παρατράγουδαΠέμπτη, Οκτώβριος 3, 2019 - 19:24

❱❱ Οι νιόπαντροι Μπίμπερ και Μπάλντουιν το έκαψαν ως το πρωί! Μπάχαλο με πελάτες του ξενοδοχείου όπου έγινε το γαμήλιο πάρτι

Το πρώτο τους φιλί ως σύζυγοι μοιράστηκαν με τους followers τους ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι Μπάλντουιν λίγες ώρες αφότου είπαν δεύτερη φορά «I do» στη νότια Καλιφόρνια.

Το ζευγάρι ανάρτησε τις φωτογραφίες που είχε τραβήξει στον ειδικό θάλαμο ο οποίος είχε τοποθετηθεί στον χώρο

της δεξίωσης τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, αποκαλύπτοντας ότι το γλέντι κράτησε μέχρι πρωίας.

Ο Μπίμπερ και η Μπάλντουιν τέλεσαν τον θρησκευτικό γάμο τους τη Δευτέρα στο παρεκκλήσι Σόμερσετ του Montage Palmetto Bluff Resort, παρουσία 154 καλεσμένων, μεταξύ των οποίων ο Εντ Σίραν, η Κένταλ και η Κάιλι Τζένερ, ο Τράβις Σκοτ, ο Usher και ο Τζέιντεν Σμιθ, όπως τουλάχιστον αποκάλυψαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες που ανάρτησαν όλοι τους στα social media. Αν και η Μπάλντουιν δεν έχει ανεβάσει φωτογραφίες της με νυφικό, πληροφορίες αναφέρουν ότι φόρεσε μια στράπλες δημιουργία με μακρύ, ρομαντικό πέπλο, ενώ ο γαμπρός επέλεξε μαύρο κοστούμι με παπιγιόν.

Παρότι το γαμήλιο πάρτι κύλησε υπέροχα, το TMZ ανέφερε ότι οι υπόλοιποι πελάτες του ξενοδοχείου διαμαρτυρήθηκαν επειδή κάποιοι χώροι και υπηρεσίες δεν ήταν προσβάσιμα εξαιτίας του γάμου, με αποτέλεσμα η διεύθυνση να αναγκαστεί να τους επιστρέψει χρήματα, να τους προσφέρει δωρεάν γεύματα ή να τους κάνει αναβάθμιση δωματίων, προκειμένου να τους αποζημιώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολονύχτιο,olonychtio