Αυτοκτονία- μυστήριο!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑυτοκτονία- μυστήριο!Παρασκευή, Οκτώβριος 4, 2019 - 17:19

❱❱ Ντετέκτιβ που ξεσκέπαζε μοιχείες βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη!

Μυστήριο καλύπτει τις συνθήκες θανάτου του ιδιωτικού ερευνητή Σ.Β. που βρέθηκε νεκρός μέσα στο γραφείο του στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τρίτης και, σύμφωνα με την Αστυνομία, έβαλε μόνος του τέλος στη ζωή του. Στο άκουσμα της είδησης πολλοί συγκλονίστηκαν, καθώς επρόκειτο για έναν ντετέκτιβ που θεωρούνταν μετρ στις υποθέσεις εξωσυζυγικών σχέσεων και

ήταν πασίγνωστος όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε ολόκληρη τη βόρεια Ελλάδα

Το ερώτημα που μένει να απαντηθεί είναι αν πίσω από τη σκηνή που αντίκρισε ο φίλος του που τον βρήκε νεκρό στο γραφείο του κρύβεται αυτοκτονία ή κάτι άλλο. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε ανησυχήσει, καθώς τον αναζητούσε χωρίς αποτέλεσμα από το προηγούμενο βράδυ, κι έτσι αποφάσισε να πάει το βράδυ της Τρίτης στο γραφείο του 71χρονου ντετέκτιβ στην οδό Σαπφούς για να δει τι συμβαίνει.

Μόλις άνοιξε την πόρτα με το αντικλείδι που του είχε δώσει ο ίδιος, αντίκρισε το σκληρό θέαμα. Ο έμπειρος ντετέκτιβ ήταν νεκρός, καθισμένος στην πολυθρόνα του και με το πάνω μέρος του σώματός του πεσμένο πάνω στο γραφείο. Κάτω από τον νεκρό ερευνητή βρισκόταν μια καραμπίνα, ενώ ο ίδιος έφερε τραύμα από πυροβολισμό στο στήθος.

Ιατροδικαστής

Ο μάρτυρας ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία, που έφτασε στο γραφείο του γνωστού ντετέκτιβ μαζί με ιατροδικαστή, ο οποίος εκτίμησε ότι ο θάνατος επήλθε πριν από περίπου 24 ώρες. Με την πρώτη εκτίμηση που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης απέκλεισαν την εγκληματική ενέργεια.

Ωστόσο, η έρευνα δεν κλείνει τόσο εύκολα, καθώς ο 71χρονος δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας ή άλλα, αλλά και λόγω της επαγγελματικής του ιδιότητας.

Πρόκειται για έναν ερευνητή με 40 χρόνια παρουσία στον χώρο και υπήρξε κορυφή στην έρευνα για θέματα μοιχείας και εξωσυζυγικών υποθέσεων. Αλλωστε και ο ίδιος προέβαλλε αυτή του την εξειδίκευση μέσω της ιστοσελίδας του γραφείου του από το οποίο έχουν περάσει αμέτρητες υποθέσεις μοιχείας που παρέμειναν στο σκοτάδι ή απασχόλησαν την τοπική κοινωνία λόγω αναγνωρισιμότητας των εμπλεκομένων, παρότι ο ίδιος ο Σ.Β. τηρούσε με θρησκευτική ευλάβεια την εχεμύθεια. Πολλές υποθέσεις γνωστών Θεσσαλονικέων ή Βορειοελλαδιτών με νυχτοπερπατήματα μπήκαν στο μικροσκόπιο της έρευνάς του, καθώς κάθε υποψιασμένος για τα «κατορθώματά» του ή της συντρόφου του απευθυνόταν στο γραφείο του για να πάρει μια απόλυτα σίγουρη απάντηση.

Όπως είχε πει παλαιότερα ο ίδιος, φρόντιζε η έρευνα να μη διαρκεί πολλές μέρες και να μην έχει τεράστιο κόστος για τον ενδιαφερόμενο, καθώς το μεράκι του ήταν η έρευνα με σεβασμό στην αγωνία αλλά και στις οικονομικές δυνατότητες των πελατών του, όπως λένε όσοι τον ήξεραν καλά.

Keywords
Τυχαία Θέματα