Αυτόφωρη διαδικασία εις βάρος του Λιάγκα μετά τη μήνυση της Νέγκα

SHOWBIZΑυτόφωρη διαδικασία εις βάρος του Λιάγκα μετά τη μήνυση της ΝέγκαΤετάρτη, Φεβρουάριος 15, 2017 - 13:43

Μήνυση εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα για συκοφαντική δυσφήμηση, ζητώντας τη σύλληψή του, υπέβαλε η Αθηναΐς Νέγκα για τις αναφορές του παρουσιαστή κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής του με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα» στον σταθμό Λάμψη 92,3.

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε τη νέα

σατιρική εκπομπή «Rodeo» στον Σκάι με τον Βαγγέλη Περρή, την Αθηναΐδα Νέγκα και την Αννα Μαρία Βελλή, που έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Αυτός ο Περρής, ο οποίος έχει βρίσει το σύμπαν, δεν ντρέπεται για την εκπομπή που έκανε; Με όλη την αγάπη το λέω!

Αυτή η εκπομπή, άθλια. Αντε, και ο Περρής έχει ένα χιούμορ, είναι ικανός. Η άλλη, η Νέγκα, η νεκροφιλό - τέλος πάντων, γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή, να τελειώνει η φασαρία; Δεν πήγαν και καλά στα νούμερα, δεν τους βλέπω να μακροημερεύουν».

Οπως ανακοίνωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια: «Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα μάς ανέθεσε να υποβάλουμε έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα. Κατά την κρίση του δικηγορικού γραφείου μας όσα ισχυρίστηκε στην εν λόγω εκπομπή ο κ. Λιάγκας συνιστούν διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης. Εις βάρος του κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτόφωρη, Λιάγκα, Νέγκα,aftofori, liagka, negka